X

Gaming Hörlurar » In Ear Hörlurar » Apple   EarPods In-Ear Headset

Apple EarPods In-Ear Headset

Apple EarPods In-Ear Headset

Original Apple earpods till marknadens bästa pris! Till skillnad från vanliga, runda in-ear-lurar är Apple EarPods utformade med fokus på örats anatomi. Därför har de bättre passform än andra in-ear-lurar och passar fler människor.

Högtalarna i Apple EarPods har utformats med en teknik som minskar ljudförlusten och maximerar ljudet. Ljudet håller därmed samma höga kvalitet som i dyrare hörlurar.

Apple EarPods har också en inbyggd fjärrkontroll som du kan använda till att justera volymen, styra musik- och videouppspelningen och ta emot och avsluta samtal med ett tryck på sladden.

  • Tillverkare Apple
  • Tillv. artikelnr: MD827ZM
  • Vårt artikelnr9785
  • Leveranstid: 1-2 Dagar
  • Jag har använt de originala Apple EarPods dagligen i flera år och när jag öppnade dessa så märkte jag direkt att det inte var originalet. Kvaliten är sämre då dessa väger mindre, känns ihåliga. Ljudmässigt så är det inte så stor skillnad men man vet ju aldrig när de börjar glappa eftersom de inte är äkta. När man har de i öronen så känner man hur ihåliga de är eftersom de inte isolerar ett dugg (man hör omgivningen lika tydligt som om man inte hade på hörlurarna). Inte för att originalet isolerar mycket heller men dessa gör det noll.
    Man kan dock leva med dessa pga priset, men att ni skriver "Original" är en skam...

    BY Martin · 2017-01-16 19:04 AnmälSkriv recension

Du måste logga in för att kunna skicka recensioner

Senast sedda produkterna

MaxGaming - 1.0.6222 © Copyright 2002-2016 MaxFPS AB. God kreditvärdighet · AAA Rating · E-handel av Carismar

Nyhetsbrev

Bli inspirerad, registera dig för vårt nyhetsbrev.
Ok
67cda0fc-030f-4fa0-873e-77bc353e9b2e