Filter
Återställ filter
23 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd

Arkad tillbehör

Har du någonsin suttit framför ditt Playstation, varit riktigt koncentrerad på ditt spel- på varenda drönare du sköt ner med ditt Star Wars gevär- och plötsligt upplevt den panikartade känslan att du trycker på skjutknappen förgäves? Att dina skott inte längre biter på drönarna? Då har du antagligen varit med om samma sak som många av oss andra, nämligen att din arkadsticka plötsligt slutat fungera.

 

Frustrerande ögonblick som detta orsakas ofta av arkadstickor som brister i kvalitet och den första tanken som slår många är att en helt ny arkadsticka måste köpas. Vi på Max Gaming rekommenderar däremot att du inte drar några förhastade slutsatser, för en ny sticka behöver inte vara fallet!

 

Det behöver inte nödvändigtvis vara hela arkadstickan som utgör det stora problemet, utan en enda liten beståndsdel kan vara orsaken till det hela. I så fall är det inte nödvändigt att lägga ut flera hundra- eller tusenlappar på en ny arkadsticka, utan det räcker med att byta ut den trasiga delen mot en ny.

 

Hos oss hittar du ett flertal tillbehör som kan vara till hjälp när din arkadsticka kräver reparation. Bland annat olika typer av arkadknappar och joysticks i olika färger och modeller. Med hjälp av dessa kan du ibland själv laga din arkadsticka eller be en tekniker om hjälp till ett relativt lågt pris. Eftersom våra produkter är högkvalitativa och dessutom tillgängliga i ett flertal modeller kan de ofta rädda din arkadsticka och även din plånbok.

 

En reparerad arkadsticka är dock inte det enda du kommer få ut av våra tillbehör. Du kan naturligtvis också välja att exempelvis pimpa din joystick med en rolig och färgglad ball top eller varför inte byta ut knapparna på din arkadsticka med knappar i nya färger? Hos hittar du tillbehören du behöver för att ge din spelupplevelse det där lilla extra!

Filtrera (0)
Tillbaka till toppen Visar 23 av 23 produkter