SteelSeries Acrtis Pro hos MaxGaming.se!
Köp ditt SteelSeries Arctis Pro hos Maxgaming!

SteelSeries Arctis Pro serien

Nu lanseras den prisbelönta Arctis, men ännu bättre och i tre olika versioner!

Arctis Pro är utrustad med marknadens ledande högtalarenheter som använder neodymmagneter med hög densitet. Detta gör att headsetet kan återge ljud i high resolution vid ett frekvenstak på 40 000 Hz.

Arctis Pro-serien innehåller den klassiska Arctis Pro, Arctis Pro GameDAC för extra dynamisk upplevelse och Arctis Pro Wireless för dig som vill vara sladdlös.

SteelSeries Arctis Pro finns i 3 modeller
SteelSeries Arctis Pro, Arctis Pro med GameDAC och trådlösa Arctis Pro hos Maxgaming!

Tre versioner för att du ska hitta just ditt headset!

Den klassiska Arctis Pro har allt vad det nya setet har ett erbjuda till förmåntligt pris och som förvandlar din PC till en HiFi-ljudupplevelse.

Med GameDAC tillkommer en docka som innehåller den legendariska ESS Sabre 9018 som tillför sin ojämförliga ljudkvalitet. Du kan snabbt justera volymen, välja den rätta ChatMIx-balansen och få det perfekta ljudet för dig på GameDACs intuitiva OLED-meny.

Wireless är den trådlösa versionen som levererar förlustfritt ljud med ultralåg fördröjning och räckvidd på upp till 12 meter via en 2,4-GHz anslutning. Headsetet använder en automatisk channel hopping-teknologi som säkerställer utmärkt prestanda.
SteelSeries Arctis Pro erbjuder hög komfort för gaming!

Ett headset med hög komfort i lyxmaterial

Arctis Pro har utvecklats med design och komfort i åtanke. Varende yta ger en sofistikerad taktil upplevelse men bland annat gunmetal-grå finishen på huvudbandet i lättviktsstål samt armarna i aluminiumlegering.

Komforten har inspirerats av skidsport och idrott där användaren ska kunna använda headsetet i långa gaming sessioner och fortfarande vilja behålla det kvar på huvudet. Med det självjusterande huvudbandet anpassar sig perfekt till huvudets kontur. Öronkuddarna är tillverkad i det mjuka AirWeave-materialet som omsluter öronen och håller dem naturligt tempererade och bekväma.
Grym mikrofon till gaming finns på SteelSeries Arctis Pro!

Tvåvägs ClearCast-mikrofon och anpassning till perfektion

Arctis ClearCast-mikrofonen är erkänd som den bästa mikrofonen för gaming och levererar exceptionell bakgrundsljudsreducering så att din röst hörs klart och tydligt. Du kan även skjuta in mikrofonen i headsetet när den inte används.

Med SteelSeries Engine gör det möjligt att anpassa ljudet och prestandan i ditt Arctic Pro. I mjukvaran kan du ställa in bland annat från EQ, röstlyssning, surroundljud samt RGB-belysning.