Filter
Återställ filter
79 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd

Datorskärm

Vad är väl ett datorspel utan en skärm att köra det på? Den frågan behöver förstås inte ens ett svar; datorskärmen är den absolut viktigaste komponenten för gamern och givetvis en självklarhet för att överhuvudtaget kunna spela. Dock är det inte lika självklart att man som spelare har lyckats välja rätt skärm, eller den skärm som passar en allra bäst. Dessutom finns det idag en uppsjö av olika skärmar att välja bland och det är därför lyckosamt att vi på MaxGaming samlat de allra bästa datorskärmarna hos oss för att du säkert ska hitta något som passar just dig och din gaming.

 

Hos oss hittar du dataskärmar (monitorer) i olika prisklasser; allt från billiga varianter till de som kostar lite mer. Du har med andra ord möjlighet att själv välja utefter dina behov som gamer. Dator- eller gamingskärmar kräver lite extra om du ägnar dig åt mycket intensiva och actionfyllda spel; uppdateringsfrekvensen på skärmen behöver vara tillräckligt hög för att allt ska flyta utan irriterande ryck och flimmer. Hos MaxGaming erbjuder vi dig precis detta, med andra ord perfekt datorskärmar för gaming. Här hittar du gaming skärmar på 144hz som ser till att ditt spel blir följsamt och dynamiskt. En datorskärm på 144hz bjuder på en ljusstark upplevelse med knivskarpa prestanda och en fantastiskt återgivning av spelets alla effekter.

 

MaxGaming är stolta över att kunna tillhandahålla en stor samling skärmar av god kvalitet; du hittar de kända märkena som exempelvis Acer och Asus som redan hunnit bli klassiska varumärken inom detta område. Storlek på skärm avgör naturligtvis du, men tänk på att spelupplevelsen blir avsevärt maffigare med en lite större skärm - risken finns annars att du ångrar dig. Du kanske dessutom är i behov av två skärmar, för att utöka upplevelsen ytterligare? Allt hittar du hos oss på MaxGaming.

Filtrera (0)
Tillbaka till toppen Visar 36 av 79 produkter