Filter
Återställ filter
8 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd

Skärmrengöring

Ingen vill sitta och skriva eller spela framför en smutsig och tråkig skärm. Minsta fläck kan snabbt förvandlas till en fiende på spelplanen och är dessutom väldigt distraherande för ögat. Som om detta inte skulle kunna förstöra spelandet nog så bidrar även smutsen till att bakterier samlas och på så vis är det lättare att man blir sjuk eller att händer blir smutsiga.

Varför skärmen snabbt blir smutsig är kanske inte så svårt att förstå. Det är ytterst få personer som tvättar sina händer noga varje gång man ska starta upp sin dator och med det sagt är det lätt att smuts, matrester eller andra bakterier förflyttar sig från händerna till skärmen. Något så otroligt litet som ett fingeravtryck kan snabbt fetta av sig och lämnar således en otrevlig fläck på ytan. Med rätt rengöring från MaxGaming slipper du alla sådana typer av problem och kan enkelt och smidigt hålla din skärm ren dag ut och dag in.

Det är enkelt att rengöra sin skärm, speciellt med hjälp av de produkter som vi erbjuder. MaxGaming har ett brett sortiment av olika rengöringsprodukter från varierande märken och precis som i resten av produktutbudet finner du rengöring i olika prisklasser och som lämpar sig olika bra beroende på användningsområde. Här kan du välja fritt mellan olika typer av rengöringssprayer, mjuka rengörings-dukar eller hela kit där du redan får allt du behöver på en och samma gång. Vill du slippa flera produkter (t.ex. att använda både dukar och spray) så finns det även färdiga våtservetter som är enkla att ta fram och sköter rengöringen galant.

Trots att det kanske är främst vid datorn som man är i behov av rengöringsprodukter för skärmar så passar rengöringen hos MaxGaming även utmärkt för alla typer av skärmar. Du kan med fördel använda produkterna på din mobiltelefon, surfplatta, LCD-skärm eller på Plasma

Filtrera (0)