Filter
Återställ filter
65 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd

Bildkabel

Det finns flera olika bildkablar som alla har ett eget syfte. Det är med hjälp av dessa kablar som skärmar kan kopplas ihop och andra tillbehör kan kopplas in. Man skulle kunna säga att det är bildkablarna som håller ihop hela spelupplevelsen och gör att allt sitter ihop som det ska.

 

Hos oss på MaxGaming hittar du ett brett utbud av bildkablar och andra tillbehör för att kunna koppla ihop enheter som TV och video, dator och extra skärmar. Vi har det mesta som kan tänkas behövas för att din spelupplevelse ska bli optimal med vilka enheter du än vill använda. Vi har allt ifrån den vanliga HDMI kabeln som enkelt kopplar in exempelvis en telefon till TV:n till en DVI kabel som gör att flera skärmar med enkelhet kan sättas ihop.

 

För en kabel som bidrar till en otrolig bildkvalitet så kan man välja vår DisplayPort kabel. Vi har flera varianter och längder på denna bildkabel som har fått fler och fler användningsområden med åren. Dessa är egenutvecklade med guldplätering för en fantastisk kvalitet. Våra kablar finns dessutom i alla prisklasser och med en HDMI kabel för 49 kronor och uppåt så finns det något för alla.

 

Att använda rätt kablar till din utrustning kan vara skillnaden i kvalitet som gör din spelupplevelse något utöver det vanliga. Våra kablar kan även användas med tillbehör såsom vår smidiga Deltaco DisplayPort med ljud som kan koppla ihop ett extra grafikkort till en HDMI-skärm. Det kan vara bra att ha några extra kablar hemma och med våra priser kan man med enkelhet ha ett par extra i olika längder för en optimal användning. Hos oss på MaxGaming hittar du även smidiga adaptrar som enkelt kopplar ihop kablar för att de ska kunna användas till många olika enheter, telefoner, iPads eller äldre tillbehör.

Filtrera (0)
Tillbaka till toppen Visar 36 av 65 produkter