Filter
Återställ filter
24 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd

Webbkamera

Idag är en webbkamera i stort sett ett måste för varje dator eller mobilanvändare. Webbkameror är betydligt mer kvalitativa nu än de var för bara tio år sedan och de flesta har även inbyggda mikrofoner. I PC är numera de flesta webbkameror integrerade och av bra kvalitet, vilket är av stor vikt när man har Skypesamtal på arbetet eller när man vill streama eller sända något till en utvald målgrupp. Dagens webbkameror kan dessutom regleras med skärpa och färg så att folk kan se den som är bakom kameran, från dennes bästa sida. Det finns kameror som är tillverkade speciellt för vissa ändamål, såsom streaming eller chatt i HD men man kan givetvis ta den produkt man känner sig mest bekväm med. Många kameror är som tidigare nämnt, också utrustade med inbyggda mikrofoner men vill man ha en 100-procentig ljudupplevelse utan något som helst brus eller problem, så kan en extern mikrofon vara ett bra alternativ.

 

På MaxGaming kan vi erbjuda ett stort antal webbkameror som kan köpas till din utrustning när du vill sända live eller spela in dig själv. Välj och vraka mellan märken som exempelvis Logitech, Trust, Creative Live eller Razer för att skapa den ultimata bilden för dina tittare. Vi säljer även Tobii Eye Tracker - den första spelkontrollen som kan spåra huvud -och ögonrörelser när du spelar många typer av spel. En ny sorts spelupplevelse för den som vill testa något nytt, helt enkelt.

 

Våra kameror tillåter dig att ta kreativa selfies, streama i HD, tala med vänner och bekanta eller skapa vloggar och hålla möten. Våra prisklasser varierar och du kan alltid handla med 60 dagars öppet köp på vår hemsida. De webbkameror du finner hos MaxGaming är smidiga och behändiga och lätta att använda. De är också lätta att montera med t.ex. stativ och klämmor och är stabila där de står.

Filtrera (0)