Rengöring möss

Vi har alla upplevt det fruktansvärt obehagliga med att sätta ner handen på en smutsig och ofräsch datormus. Kanske var det den du lånade hemma hos kompisen eller så är det helt enkelt din egen som inte har blivit rengjord på ett tag. När man tar hand om sina datortillbehör är det lätt hänt att glömma bort just detta tillbehör, men sanningen är att datormusen behöver precis lika mycket underhåll och skötsel som t.ex. tangentbord och skärm. Genom att hålla din datormus ren så ser du inte bara till att förlänga livslängden på produkten, du förhindrar även att det samlas bakterier eller virus.

 

En mycket vanlig anledning till att musen blir smutsig är att vi äter eller dricker vid datorn. Även om man är mycket noggrann med att torka av händerna så är risken mycket stor att den kommer att bli smutsig inom sinom tid. Hos MaxGaming kan du hitta ordentliga rengöringsprodukter som får musen skinande ren och du slipper alla fettiga fingeravtryck och otrevliga matrester. Datormusen behöver rengöras med jämna mellanrum så att den håller sig fräsch och handlar du produkter från oss spelar det ingen roll om det är en laser- eller en optisk mus som du använder dig av. Våra produkter är tillverkade för att användas på alla förekommande sätt.

 

Hos MaxGaming kan du komma tillrätta med ditt smutsiga datortillbehör. Här hittar du servetter eller tryckluft som kan användas till rengöring av gaming mus och som kommer till riktigt bra användning. Tillverkarna bakom produkterna varierar och så gör även prisklasserna. Du behöver med andra ord inte känna dig osäker på om du har råd att ha det städat omkring dig. Glöm aldrig bort att koppla ur ditt pekdon innan du drar igång och se över om dina musfötter behöver bytas ut. Cirka en gång om året brukar vara tillräckligt.

Filtrera (0)