Creative Sound Blaster E1 - DEMO

Vårt artikelnr: 12185 Tillv. artikelnr: 70SB160000001
Inget omdöme. Skriv en recension!
  • Creative Sound Blaster E1 - DEMO
    -20%
  • Creative Sound Blaster E1 - DEMO
399 kr Ord. pris: 499 kr
Lagerstatus: 1 st i lager
Klarna - Simplifying Buying
1-2 dagars leveranstid Beställningar inkomna före 17:00 skickas ut samma arbetsdag
60 dagars öppet köp Hos oss handlar du alltid säkert, även när du inte är nöjd

Sound Blaster E3 är en hörlursförstärkare som ger dig ljudkvalitet av hög kvalitet med trådlös musikströmning till en smartphone. Den har även stöd för USB-ljudströmning till smartphones, vilket ger högre ljudkvalitet än Bluetooth.

Trådlös frihet via Bluetooth

Telefon utan koppel. Musik strömmas via Bluetooth (utan sladdar) till Sound Blaster E3. Så även om du lägger telefonen i väskan så kan du styra musikuppspelningen och volymen via fjärranslutning till E3. Om du får ett telefonsamtal behöver du bara trycka på en knapp på E3 för att svara.

Mer liv i ditt ljud
Trött på platt eller svagt ljud från din smartphone när du är på språng? Koppla in Sound Blaster E3 så får du en nivå av ljuddetalj och upplösning som tidigare var helt ouppnåelig på smartphones. Överraska öronen med fantastisk hifi-ljud med ett signal till brus-förhållande (SNR) på 110dB.
Som jämförelse har CD-skivor SNR på ca 98dB.

Lättare är alltid bättre
Sound Blaster E3 är liten och väger bara 44 gram. Det betyder att du lätt kan ta den med dig i väskan eller i fickan eller fästa den på ett klädesplagg. Du behöver inte längre bära på en förstärkare som är stor som en tegelsten för att få ett stort ljud.

Dela din musik, på bästa sätt
Det är enkelt att dela din musik med Sound Blaster E3 eftersom den har ett dubbelt hörlursuttag!
Till skillnad från andra typer av delade uttag försämras inte kvaliteten på Sound Blaster E3 när du använder två separata enheter!
Sound Blaster E3 kan spelas i upp till 8 timmar1 per laddning, så batteritiden är det sista du behöver oroa dig för.

Ljud av studiokvalitet med stöd för 600ohm
Den inbyggda hörlursförstärkaren har stöd för upp till 600ohm, så det finns inga begränsningar för vilken typ av hörlurar du kan koppla till E3.

Fungerar perfekt på PC och Mac
Anslut Sound Blaster E3 till din PC eller Mac via USB så blir det en kraftfull, portabel DAC (digital till analog-konverterare) med en SNR-kapacitet (Signal-to-Noise Ratio) på upp till 110dB.

Anpassa din ljudupplevelse
Med SBX Pro Studio-teknik och en ansluten PC eller Mac kan du anpassa din ljudupplevelse efter egen smak.
För kristallklara röstkonversationer med CrystalVoice-teknik.Tack vare den inbyggda mikrofonen kan du använda dina vanliga hörlurar för telefonsamtal. När du är ansluten till en PC eller Mac via USB kan du aktivera CrystalVoice-teknik, som är en serie funktioner som minskar brus och möjliggör samtal med kristallklart ljud.

Omdömen (0)
Du måste logga in för att kunna skicka recensioner Logga in
  • Inga omdömen har lämnats för denna produkt

    Bli först med att skriva ett!

Senast visade
Ha siktet inställt och prenumerera på vårt nyhetsbrev idag! Mer än 100 000 gamers prenumererar idag på vårt nyhetsbrev. Få exklusiva nyheter, ta emot grymma erbjudanden samt mycket mer!