Filter
Återställ filter
29 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd

Fnatic

Fnatic grundades 2004 av Sam och Anne Mathews när e-sport fortfarande var i sin barndom. Sedan dess har Fnatic hjälpt till att bredda fenomenet och bidragit till att locka allt mer publik och intresse. Faktum är att de flesta förknippar nog varumärket mer med alla framgångar för deras lag inom gaming, snarare än för deras produkter, men deras mål är att e-sport ska bli en hel livsstil. Deras lag reser runt världen över och tävlar i olika spel som CSGO, League of Legends, Dota 2 och Battlefield 4 och består av några av världens absolut bästa spelare. Flera gånger har deras CSGO-lag sopat mattan med alla motståndare. Sådana professionella gamers har förstås enormt höga krav på de tillbehör de använder. Därför har Fnatic tagit fram egna produkter som verkligen är perfekta för e-sport. Det handlar om gaming möss, gaming tangentbord och musmattor. Dessutom har de tagit fram kläder som t-shirts, hoodies och kepsar som visar inte bara är riktigt snygga, utan de visar också att man stödjer Fnatics talangfulla lag.

Fnatics huvudkontor ligger i London och de har även kontor på andra platser och faktiskt en stor lokal för professionella spelare i Cologne, Tyskland. I hjärtat av verksamheten ligger deras lag inom e-sport, men på senare år har de börjat bli allt mer kommersiella med en rad olika tillbehör för gaming. Ofta samarbetar de med andra företag för att kunna erbjuda det allra bästa till sina fans.

Hos oss hittar du en uppsjö av Fnatics populära produkter, inte minst Fnatic Gear-serien som är utmärkt för just gaming. Vill du ha en mus i toppklass har du alternativ som Fnatic Gear Flick eller Fnatic Gear Clutch. Designen passar alldeles perfekt med deras gaming tangentbord Fnatic Gear Rush. Att välja musmatta från Fnatic handlar mest om tycke och smak. De två färgerna orange och svart går igen i de flesta av deras produkter. I samarbete med DXRacer erbjuds också en otrolig gaming stol kallad DXRacer RACING Fnatic.

Fnatic
Filtrera (0)
Tillbaka till toppen Visar 29 av 29 produkter