Fidget cube

Vi känner alla den personen som har svårt att sitta still, eller kanske är det just vi själva. Det är ett ständigt knappande på kulspetspennan, trummande på bordet eller kanske blir man till och med så rastlös att man pillar sönder saker i sin omgivning. Med en fidget cube från MaxGaming slipper du ha sönder saker och dessutom stör du inte heller personer i din närheten. Fidget cubes har tillverkats specifikt för människor som har svårt att kontrollera sina händer och behöver någon form av hjälpmedel för att t.ex. öka sin koncentrationsförmåga. Hos MaxGaming hittar du ett flertal olika produkter i varierande färger och former.

 

Infinity cube eller Fidget cube - vad väljer du?
Infinity cube eller fidget cube, MaxGaming har något som passar alla. Till skillnad från fidget cuben så innehåller infinity cube inte några knappar eller spakar, utan är helt enkelt en kub som kan ändra form i all oändlighet. Kuben är utformad av åtta stycken mindre kuber, som med hjälp av ett typ av gångjärn håller alla kuber samman. Denna produkt är utmärkt för den som gillar att vända och vrida på saker, medan fidget cuben passar bättre för den som föredrar knappar, kulor, spakar och liknande.

 

För att det ska bli så enkelt som möjligt för dig att hitta den fidget cube du söker rekommenderar vi att du använder dig av filtreringsfunktionen på sajten. Här kan du själv välja i vilken prisklass du vill att produkterna ska hamna och även vilken färg som du vill ha din produkt i. Välj mellan färgstarka kulörer som grönt och gult eller satsa på en mer diskret fidget cube som du kan fästa på dina nycklar. Oavsett vad du väljer är vi på MaxGaming säkra på att produkten kommer att hålla dina händer sysselsatta precis när du behöver. En fidget cube från MaxGaming är även utmärkt att ge bort i present!

Filtrera (0)