Qpad DX-20 Optical Mouse

Vårt artikelnr: 8501 Tillv. artikelnr: 3609
Skriv en recension
 • Qpad DX-20 Optical Mouse
  -20%
 • Qpad DX-20 Optical Mouse
  -20%
 • Qpad DX-20 Optical Mouse
  -20%
 • Qpad DX-20 Optical Mouse
  -20%
 • Qpad DX-20 Optical Mouse
 • placeholder youtube video thumb
 • Qpad DX-20 Optical Mouse
 • Qpad DX-20 Optical Mouse
 • Qpad DX-20 Optical Mouse
399 kr Ord. pris: 499 kr
Lagerstatus: 5+ st i lager
1-2 dagars leveranstid Beställningar inkomna före 17:00 skickas ut samma arbetsdag
60 dagars öppet köp Hos oss handlar du alltid säkert, även när du inte är nöjd
IntelliMouse-inspirerad spelmus med en optisk sensor för alla ytor.
Gamingmus med en avancerad optisk sensor på 3500 dpi som helt skippar musacceleration så du får väldigt exakt 1:1-spårning och kan lita på att dina rörelser motsvaras på skärmen till hundra procent. En ARM-processor bearbetar alla kommandon och skickar dem blixtsnabbt till datorn. Med mjukvaran kan du enkelt programmera någon av musens sju knappar, ställa in känslighet, byta färg på belysning m.m. Alla inställningar lagras direkt på musen.

Designen är inspirerad av Microsofts klassiska gamingmus IntelliMouse och fungerar för så väl höger- och vänsterhänta, oavsett om du kör palm eller claw grip. Musen är belyst på undersidan samt intill loggan och scrollhjulet.

Sensorn har kalibrerats för att fungera på så många ytor som möjligt, en klar fördel om du ibland får spela med en annan musmatta. För Windows eller Mac OS X (utan programvara). 2 meter flätad kabel.
Omdömen (2)
Du måste logga in för att kunna skicka recensioner Logga in
DX-20 Optical Mouse
4,5 2
 • Skrivet av: Anders Fredrik

  Allt utom det som tidigare recension nämner kan man ändra via programvaran, lift off, DPI finns ställbart i 50 DPI steg från 250 upp till 3500. Musen sitter tämligen skönt och har man må händer fungerar även palm. Det flyter lätt och känns väldigt exalt. Mjukvaran är bra och knapparna ger ifrån sig bra distinkta klick. Enligt mig är de bra avvägning mellan att inte vara för lätta och ge lite motstånd. Programvaran är bättre än tidigare, enkel att hantera och smidig. Går snabbt att göra sina inställningar. Trots att den är liten har den en viss vikt dock - kan vara lite ovant i början. Påminner om aningens om Steelseries Sensei - men den matta ytan, knapparna och utformningen gör den snäppet behagligare i mitt tycke.

 • Skrivet av: Amandus

  +passform +Mycket bra sensor + enkel programvara + Broderad sladd - Högt lift of distance (smaksak) - Mouse1 och 2 är väldigt vassa ute vid kanterna, så om man har palmgripp får man spela in sig ett tag med denna för att vänja sig. - Kan inte välja exakta DPI/CPI nummer. Är bara förinställda så en plupp är 250 dpi. (400 dpi finns inte som altenativ)

Specifikationer
Egenskaper
Sensormodell: PMW3320
Sensortyp: Optisk
DPI: 3500
Acceleration (G): 20
Antal knappar: 7
LED-belysning: RGB, Ja
Ambidextriös: Ja
Scrollhjul: Ja
Anslutningsinformation
Trådlös: Nej
Anslutning: USB
Kabellängd (m): 2
Storlek & vikt
Längd (mm): 127
Bredd (mm): 64
Höjd (mm): 38
Vikt (g): 93
Senast visade
Ha siktet inställt och prenumerera på vårt nyhetsbrev idag! Mer än 100 000 gamers prenumererar idag på vårt nyhetsbrev. Få exklusiva nyheter, ta emot grymma erbjudanden samt mycket mer!