Roccat Leadr-Wireless -DEMO

Vårt artikelnr: 14828 Tillv. artikelnr: ROC-11-852
Inget omdöme. Skriv en recension!
 • Roccat Leadr-Wireless -DEMO
  -19%
 • Roccat Leadr-Wireless -DEMO
  -19%
 • Roccat Leadr-Wireless -DEMO
  -19%
 • Roccat Leadr-Wireless -DEMO
  -19%
 • Roccat Leadr-Wireless -DEMO
  -19%
 • Roccat Leadr-Wireless -DEMO
  -19%
 • Roccat Leadr-Wireless -DEMO
 • Roccat Leadr-Wireless -DEMO
 • Roccat Leadr-Wireless -DEMO
 • Roccat Leadr-Wireless -DEMO
 • Roccat Leadr-Wireless -DEMO
 • Roccat Leadr-Wireless -DEMO
1 199 kr Ord. pris: 1 479 kr
Lagerstatus: 1 st i lager
1-2 dagars leveranstid Beställningar inkomna före 17:00 skickas ut samma arbetsdag
60 dagars öppet köp Hos oss handlar du alltid säkert, även när du inte är nöjd

DEMO: Skadat ytteremballage. Produkten i övrigt i nyskick.


ROCCAT® LEADR – TRÅDLÖS RGB-SPELMUS MED FLERA KNAPPAR
Leadr ger dig trådlös frihet med trådbunden prestanda. Den kombinerar ledande trådlös teknik med den optimerade optiska sensorn Owl-Eye, vilket innebär att en trådlös mus inte längre är något handikapp. Ingen lagg, knappt någon fördröjning, en dockningsstation med en laddningskabel för användning som trådbunden mus och en innovativ knappuppsättning för förbättrad kontroll. Leadr är den trådbundna musen utan kablar. Den är en trådlös kunglighet.

TRÅDLÖSHET UTAN KOMPROMISSER
Det som skiljer Leadr från konkurrensen är dess banbrytande trådlösa teknik. Leadr utvecklades med målet att ge gamers en trådlös mus som presterade lika bra som en trådbunden. Med en uppdateringsfrekvens på 1 000 Hz och dataöverföring på 2,4 GHz, vilket är snabbare än USB, har den ingen lagg och knappt någon fördröjning, för blixtsnabb respons. Denna teknik kompletteras av den optiska sensorn ROCCAT® Owl-Eye, som är optimerad för trådlöst. Andra trådlösa möss kompromissar genom att använda energisparlägen, men Owl-Eye använder full effekt hela tiden vilket ger känslan av trådbundet i en trådlös mus.

LADDNINGSDOCKA PLUS LADDNINGSKABEL
I dina händer är det ett dödligt spelvapen, men ett vapen är bara så bra som hölstret som håller det. Med ett högklassigt dockningsställ med laddning och batteristatuslampor är Leadr aktiv, redo och vid din sida för alla dina spelsessioner. Håller ditt 20-timmarsbatteri på att ta slut eller vill du använda musen med sladd? Anslut laddningskabeln och fortsätt spela. Frihet utan kompromisser.

NÄSTA GENERATIONS KNAPPLAYOUT
Leadr är designad för den senaste generationen av spel och har 14 fullt programmerbara musknappar plus ett solitt 2D-Titanhjul. Främst i arsenalen är den analoga tumspaken X-Celerator, för utökad funktion allt medan du har perfekt muskontroll. Där finns också en Ryggfensknapp placerad under knogen för snabb och instinktiv kontroll.

DIN LEADR, DIN STIL
Du kan helt anpassa din Leadrs utseende med ett nytt RGBA-belysningssystem. Justera färgen på mushjulet och ROCCAT®-loggan var för sig för din egna unika look. Med ett urval av förbättrade ljuseffekter och 16,8 miljoner färger att välja från lyser Leadr precis som du vill.

OPTISKA SENSORN ROCCAT® OWL-EYE
Owl-Eye är den spännande nya optiska sensorn från PixArt, modifierad efter ROCCAT®:s höga och krävande standarder. Med inspiration från naturen erbjuder den en verklig och responsiv känsla som man genast känner av. Sensorn kan konfigureras med den ROCCAT®-utvecklade kontrollenheten för avstånd (DCU), där DPI:t är justerbart i hundratal från 100 till 12 000, dock rekommenderar vi ett intervall mellan 400 - 3 000 DPI som optimalt.

ROCCAT® SWARM
Swarm är programinkarnationen av ROCCAT:s framtidssäkra filosofi. Den stödjer alla relevanta spelplattformar och enheter. Det är nästa generations system som samlar alla spel, appar och ROCCAT-produkter på ett ställe. Den ger en ny nivå av produktintegration genom att fungera som ett enhetligt drivrutinsprogram med en översikt över alla dina ROCCAT-produkter. Säg hejdå till flera ikoner - med Swarm har du ett veritabelt spelkommandohögkvarter för varje vapen i din arsenal.

Omdömen (0)
Du måste logga in för att kunna skicka recensioner Logga in
 • Inga omdömen har lämnats för denna produkt

  Bli först med att skriva ett!

Specifikationer
Egenskaper
Sensormodell: Owl-Eye
Sensortyp: Optisk
DPI: 12000
Acceleration (G): 50
Antal knappar: 14
LED-belysning: Ja, RGB
Ambidextriös: Nej
Scrollhjul: Ja
Anslutningsinformation
Trådlös: Ja
Anslutning: USB
Kabellängd (m): 1,8
Storlek & vikt
Längd (mm): 129
Bredd (mm): 81
Höjd (mm): 46
Vikt (g): 128
Senast visade
Ha siktet inställt och prenumerera på vårt nyhetsbrev idag! Mer än 100 000 gamers prenumererar idag på vårt nyhetsbrev. Få exklusiva nyheter, ta emot grymma erbjudanden samt mycket mer!