X

Vi ger dig

 • Ordrar inkomna före 17:00 skickas samma dag
 • 1-2 dagars leveranstid
 • 60 dagar öppet köp
 • Snabb och enkel support
 • Minst 1 års garanti
 • Fri frakt över 1500 kr

Datormöss & Tillbehör » Gaming Mus » Razer   DeathAdder Essential

Razer DeathAdder Essential

Razer DeathAdder Essential

Razer DeathAdder Essential
Den helt nya Razer DeathAdder har uppgraderats med världens första optiska sensor på 6400 dpi (4G). Du får bättre prestanda och samma härliga gaming-känsla som den tidigare versionen av DeathAdder. Musen har dessutom försetts med grön belysning som inte stör ditt spelande utan låter dig få den äkta Razer-upplevelsen.

4G-sensor
Deathadders 4G-sensor har också optimerats för att fungera perfekt med alla Razer mus-mattor. Via Synapse 2.0 kan du välja en av de förinställda inställningarna för sensorn och få den perfekt kalibrerad till just din Razer-musmatta. Det finns givetvis ett manuellt läge om du väljer att inte använda en musmatta från Razer.

Du får 200ips och 50G acceleration även vid de lägsta dpi-inställningar, så även om din muskänslighet skalas ned fångar den upp alla dina hand-rörelser över underlaget på nästan ingen svarstid mellan mus och spel.

Förbättrad ergonomi
Med samma högerhänta form som sin föregångare har denna version av Razer DeathAdder fått förbättrad ergonomi genom nya gummigrepp på sidorna av musen. Dina fingrar hålls på plats och du får full kontroll över musen oavsett hur aggressivt ditt spelande blir.

Razer Synapse 2.0
synapse Med musen får du dessutom Razers mest banbrytande cloud-program som någonsin skapats för spel. Razer Synapse 2.0 sparar automatiskt alla dina inställningar för musen till en cloud-server. Fördelen blir att du inte behöver tänka på att programmera om musen varje gång du startar ett nytt spel. Programmet hämtar också drivrutiner och firmware-uppdateringar utan att du behöver lyfta ett finger,
allt för att musen ska vara i ett så optimalt skick som möjligt.

 • Tillverkare Razer
 • Tillv. artikelnr: RZ01-00840100-R3G1
 • Vårt artikelnr5553
 • Leveranstid: 1-2 Dagar
607 kr - Spara 121 kr
Lägg i kundvagn
523 kr - Spara 25 kr
Lägg i kundvagn
593 kr - Spara 76 kr
Lägg i kundvagn
653 kr - Spara 65 kr
Lägg i kundvagn
Visa alla paket
 • Specifikationer för möss
 • Egenskaper
 • LED-belysning Ja
 • Anslutningsinformation
 • Trådlös Nej
 • Anslutning USB
 • Storlek & vikt
 • Garanti 2 år
 • formen är skön, klicket i musen är skön, utsidan på musen känns skönt mot handen, men den är lite tung vilket gör att den är jobbig att plocka upp när man ska lyfta upp den och kolla åt ett annat håll, jobbigt som fan, gillar sensei raw mer eftersom jag kör ''claw style'' med handen då jag bara snvänder finter toppar och tummen, samtidigt som sensei är lättare men om man sträcker ut fingrarna över musen är den super behaglig och skön och mycke lättare att lyfta om man ska kolla åt en annan riktning på tex cs

  BY Arin · 2014-11-02 04:03 Anmäl

 • DeathAdder was already the most popular mouse as it used the best sensor on the market. Laser simply can't compare as it contains both acceleration and prediction in the hardware. Sadly the previous DeathAdders weren't without flaws even if their sensor was perfect. The mouse shape isn't for everyone, and it wasn't very easy to grip for people which prefered ambidextrous mice. Luckily they added rubberized side-grips and decreased the weight with 10 or so grams. Lift-off distance issues have also disappeared this time around. All in all, great changes to an already amazing mouse.

  BY NS · 2013-02-19 07:23 Anmäl

 • Fick hem den här musen för ett gäng dagar sen och har använt den flitigt större delen av helgen.

  Grymt skön och ergonomisk -påminner ganska mycket om en rejält uppdaterad Intellimouse 3.0a.
  Grön LED, som inte är speciellt vanligt bland tangentbord/möss, snyggt! Dock lite svårt att matcha den till ett tangentbord färgmässigt.

  Musen kan ha lite svårt att läsa olika musmattor, en gammal Qpad large modell som är lite halvblank tyckte den inte om, utan stannade upp då och då och vägrade läsa av mattan. Bytte då till min Steelseries QcK vilken den läser galant, skulle dock rekommendera en Razermatta för säkerhets skull.

  Som helhet är det ett bra köp, rekommenderar den starkt till FPS, men även MMO-spel.

  BY Modski · 2013-01-13 18:46 Anmäl

 • Fick hem min idag, tillsammans med en Razer Goliathus Speed edition musmatta. Och kan verkligen säga att nu är jag hemma, körde tidigare med en Razer Taipan, men hade tyvärr gått över till palm-greppet. Men denna musen gör det verkligen värt det, sjuk precision känns nästan som ett fusk att bara ha denna musen. Glider perfekt, musen följer dina rörelser till 100% och gummigreppen på sidorna är väldigt bra placerade. Det går också att använda claw-grepp på musen och det känns ändå inte konstigt. Dock känns det som om man ska investera i ett par andra skatez, dom ser väldigt små ut och efter 3 timmars användande så ser man att de kommer slitas ut rätt så snabbt, men men inget som gör att man ska avråda någon för att köpa musen. Verkligen bättre än de tidigare Deathadder versionerna.

  BY Reyden · 2013-03-02 06:17 Anmäl

 • Musen har en mycket trevlig "knottrig" yta och storleken passar mig mycket bra. Jag var orolig för att man inte kunde justera vikten men den passade mig fint. Tumknapparna är nog dom första jag använt som passar till min tumme och gummigreppen känns bra. Däremot saknar jag en dedicerad knapp för inställning av känsligheten.

  Glidet/friktionen på min Goliathus Control matta funkar fint. Sensorn känns riktigt bra, den läser utan hack eller några konstigheter. Jag har använt Mionix naos 5000, R.A.T.7 och steelseries kana från och till sista året och den här musen är helt underbar i mina ögon jämfört med dom (speciellt kana).

  Sen kan man väl bara hoppas att Razer uppdaterar Synapse till nåt som fungerar bättre…
  Vad är det för fel på "save" och "apply" knappar?

  Jag rekommenderar varmt denna mus.

  BY Mikael · 2013-05-25 16:07 Anmäl

1 2 av 2 Nästa

Skriv recension

Du måste logga in för att kunna skicka recensioner

Senast sedda produkterna

MaxGaming - 1.0.6287 © Copyright 2002-2017 MaxGaming - MaxFPS AB · God kreditvärdighet · AAA Rating E-handel av Carismar

Nyhetsbrev

Bli inspirerad, registera dig för vårt nyhetsbrev.
Ok
67cda0fc-030f-4fa0-873e-77bc353e9b2e