X

Vi ger dig

  • Ordrar inkomna före 17:00 skickas samma dag
  • 1-2 dagars leveranstid
  • 60 dagar öppet köp
  • Snabb och enkel support
  • Minst 1 års garanti
  • Fri frakt över 1500 kr
Tangentbord & Tillbehör »

Gaming tangentbord

246 produkter

Det finns två stora grupper av tangentbord vilka är mekaniska och membran. Membrantangentbord är billigare att tillverka och låter mindre vid knapptryckningar, vilket många tycker är bekvämt vid t.ex. kontorsarbete. Majoriteten av alla speltangentbord är däremot mekaniska och har Cherry MX-tangenter. Där är tangenternas brytartyp/switch som avgör vilket motstånd en knapptryckning har. De flesta gamers föredrar mekaniska brytare över membran eftersom de ger ett jämnare motstånd och snabbare återgår till sitt standardläge efter att en knapp tryckts ner. Mekaniska tangentbord klarar dessutom ca. 50 miljoner nedtryckningar medan membran tangentbord klarar av ca. 5 miljoner nedtryckningar. På senaste tiden har det även släppts ett antal hybridtangentbord i olika varianter, dessa har i princip samma fördelar och nackdelar som mekaniska tangentbord men lyckas hålla en något lägre ljudnivå pågrund av den annorlunda konstruktionen.

Macro-knappar är programmerbara specialknappar som spelare har stor nytta av då det går att mappa/programmera om deras funktion. Om man vill ändra utseendet på sitt mekaniska tangentbord kan man oftast köpa till keycaps i varierande utseenden. Många uppskattar även tangentbord med bakgrundsbelysning, speciellt om tangentbordet ofta används i mörker.

Alla våra tangentbord har ISO Nordisk (sv/no/fi/dk) språklayout!

Visar 39 av 246
MaxGaming - 1.0.6305 © Copyright 2002-2017 MaxGaming - MaxFPS AB · God kreditvärdighet · AAA Rating E-handel av Carismar

Nyhetsbrev

Bli inspirerad, registera dig för vårt nyhetsbrev.
Ok
67cda0fc-030f-4fa0-873e-77bc353e9b2e