CM Storm QuickFire TK Keyboard White LED [MX Brown]

Vårt artikelnr: 5936 Tillv. artikelnr: SGK-4020-GKCM1-ND
Skriv en recension
  • CM Storm QuickFire TK Keyboard White LED [MX Brown]
  • CM Storm QuickFire TK Keyboard White LED [MX Brown]
890 kr
Lagerstatus: 20+ st i lager
Klarna - Simplifying Buying
1-2 dagars leveranstid Beställningar inkomna före 17:00 skickas ut samma arbetsdag
60 dagars öppet köp Hos oss handlar du alltid säkert, även när du inte är nöjd

CM Storm QuickFire TK
Som en toppspelande gamer vet du att ett mekaniskt tangentbord kan vara skillnaden mellan att vinna och förlora. De tidigare versionerna av QuickFire-tangentborden har omfamnats av spelare över hela världen eftersom man kände av skillnaden. Nya QuickFire TK har förbättrats och blivit ännu bättre!

Full LED-bakgrundsbelysning
Varenda tangent har fått ett skyddande lager med UV för att göra dom extra hållbara. Bakom tangenterna har man placerat LED-belysning som du kan ställa in med 3 lägen och 5 olika nivåer ljusstyrka. Du får en optimal sikt även i mörka rum och de olika lägena låter dig belysa olika tangentformationer.

N-Key Rollover via USB
Med den här funktionen kan du vara helt säker på att varje enskild knapptryckning kommer att registreras. Tryck ner flera tangenter på samma gång och se hur alla kommandon utförs med exakt precision!

Kompakt design
QuickFire har formats för att passa perfekt in överallt från LAN-partyn till hemmets kontor. Den kompakta designen endast 377 mm bred gör att du får gott om plats för din mus. Dessutom får du tillgång till multimedia-kontroller och ett numeriskt tangentbord som gör att du arbetar snabbare vid sifferkommandon.

Omdömen (2)
Du måste logga in för att kunna skicka recensioner Logga in
5 2
  • Skrivet av: Oscar

    Ett av de skönaste tangentborden jag använt, skulle rekomendera 5/5 tyvärr var 1 LED traisg när jag fick den men jag tvivlar att det var Maxgamings fel.

  • Skrivet av: Marie-Louise

    Tycker den är fett nice, Liten som jag ville det enda jag inte tyckte var nice var piltangenterna som kommer ta tid att bli van vid

Specifikationer
Egenskaper
Typ av brytare: Cherry MX Brown
Mekaniska brytare: Ja
Bakgrundsbelysning: Ja
Färg på bakgrundsbelysning: Vit
Knapplayout: ISO 88
Anti-ghosting: Ja
Kabellängd (m): 1.8
Trådlös: Nej
Storlek & vikt
Bredd (mm): 377.5
Djup (mm): 138
Höjd (mm): 33
Vikt (g): 800

Senast sedda produkterna

Ha siktet inställt och prenumerera på vårt nyhetsbrev idag! Mer än 100 000 gamers prenumererar idag på vårt nyhetsbrev. Få exklusiva nyheter, ta emot grymma erbjudanden samt mycket mer!