Externa ljudkort

Om du är en riktigt seriös gamer och tar ditt spelande på allvar så räcker det inte med snygg och följsam grafik; du är också mån om att ha ett bra ljud. Ett dåligt ljud tar udden av spelupplevelsen, vilket kan göra att man snabbt tappar intresse. För att undvika gör man därför rätt i att skaffa ett riktigt bra ljudkort som säkerställer ljudkvaliteten i PC:n. Traditionellt har man använt interna ljudkort, antingen genom särskilda kretsar på datorns moderkort eller ett separat ljudkort som monterats in på avsedd kortplats. Numera är det dock mycket vanligt att använda sig av externa ljudkort, som enkelt ansluts via USB.

 

Det finns flera olika varianter av ljudkort för PC på marknaden. Självklart hittar du det bästa urvalet av dessa hos oss på MaxGaming; vi har valt ut externa ljudkort av mycket bra kvalitet för att kunna erbjuda våra kunder det allra bästa i olika prisklasser. Här hittar du kända och marknadsledande varumärken som Creative, Sennheiser med flera. Det är med andra ord lätt att hitta något för alla smaker, oavsett om du är ute efter ett lite billigare ljudkort till barnens PC eller om du vill ha det där riktigt maffiga ljudet när du kör de senaste spelen.

 

Söker du ett billigt och enkelt ljudkort som går att koppla in som en USB-minne i datorn, finns Deltacos variant som ger 7.1-ljud. Vi har också en enklare version av Creatives numera legendariska Soundblasterkort, som både är litet och smidigt till formatet och mycket välljudande. För den som vill kunna finjustera ljudet och ge det en personlig touch finns särskilda audio controllers, där du får tillgång till ett mixerbord. Kolla gärna in Turtle Beach produkter, som verkligen låter dig ställa in precis det ljud du är ute efter - detta skapar ett spännande djup i spelen!

Filtrera (0)