Hörlursställ

Undvik intrasslade headsets och utslitna hörlurar som ständigt ramlar ned på golvet och samlar damm eller förstörs med tiden. Med ett hörlursställ får du chans till ett mer städat rum och har koll på var dina hörlurar befinner sig, vilket kan vara bra om de kanske inte är av det största slaget.

 

Ett hörlursställ är inte bara en praktisk del i din inredning utan kan även vara en räddare i nöden när alla dina speltillbehör ska organiseras. Hör du redan till den organiserade typen, kan hörlursstället även användas till andra ting som att ta hand om kablar, gummisnoddar eller nycklar. Som grädde på moset är våra hörlursställ på MaxGaming också utformade i läcker design som gör sig lika bra i bokhyllan som vid datorbordet. Låt inte dina gamingtillbehör slitas ut i onödan utan få koll på både din vardag och dina gaming gear.

 

För att ge våra kunder och gamers möjlighet att både hänga upp större och mindre headsets på stativen, kan vi på MaxGaming erbjuda flera olika sorter och design. Vilken som passar just dig, kan naturligtvis bara du avgöra men vi har både hörlursställ för bastanta headsets liksom vi har till de tunna in-ear lurarna, vilka har mer benägenhet att hamna på villovägar. Alla våra hörlursställ är stabila och det ska till mycket innan de faller i golvet. Ett hörlursställ kan te sig som en onödig utgift men är betydligt viktigare än man kan tro. Det är lätt hänt att saker och ting kommer bort eller ramlar i golvet och efter några gånger med denna typ av "behandling" är det oftast adjöss med produkterna. Ett hörlursställ är ingen dyr utgift och kan bidra med en väsentlig utökad livslängd för ditt headset. Låt oss på MaxGaming guida dig i ditt val eller titta in och se våra produkter. Vi har ställ i olika färger och former så att de även ska passa till resten av din inredning.

Filtrera (0)