Thrustmaster T Flight Stick X (PC/PS3) -Demo

Vårt artikelnr: 15237 Tillv. artikelnr: 2960694
Inget omdöme. Skriv en recension!
  • Thrustmaster T Flight Stick X (PC/PS3) -Demo
    -30%
  • Thrustmaster T Flight Stick X (PC/PS3) -Demo
349 kr Ord. pris: 499 kr
Lagerstatus: 1 st i lager
1-2 dagars leveranstid Beställningar inkomna före 17:00 skickas ut samma arbetsdag
60 dagars öppet köp Hos oss handlar du alltid säkert, även när du inte är nöjd

Plug & play Joystick med verklighetstrogen känsla
Thrustmaster T Flight Stick X är en lättinstallerad joystick till PC och PS3. Plugga in enheten i din dator eller spelkonsol och du är redo att spela de mest häftiga spelen. För avancerade spelare finns möjligheter att konfigurera sina egna inställningar och funktioner på sitt eget sätt. T Flight Stick X erbjuder en verklighetstrogen känsla med en stabilt viktad bas och precis känsla i rörelserna.

Komfortabel design

Ta ett nytt flyguppdrag eller slå ut fler fiender i all bekvämlighet, även efter flera timmars spelande. De rundade kanterna stöder och formas efter din hand så att du kan spela bekvämt i timmar.

Kommer ihåg dina inställningar
Med Thrustmaster T Flight Stick X behöver du aldrig oroa dig för att dina privata inställningar skall försvinna när du inte använt Joysticken på ett tag. I och med dess internminne, sparas dessa inställningar i säkert förvar och finns redo att återtas när du känner dig manad.

Avtryckare med fantastisk respons
Tryck av T Flight Stick X-avfyraren hur fort du vill, den registrerar alltid dina kommandon. Varesig du är mitt uppe i en kraftig sväng eller dykning så känner den minsta ryck i fingret och registreras.

Bas med vikt för ökad stabilitet
En omfattande undersökning visar att spelare med en styrspak som åker hit och dit under spelet presterar sämre, det är viktigt att den står stadigt och säkert på ditt skrivbord. Den tunga foten håller fast styrspaken så att den inte tippar när du spelar.

Fungerar till både PC och PS3
Det spelar ingen roll om du föredrar att spela på PC eller PS3, Thrustmaster T Flight Stick X fungerar till båda.

Omdömen (0)
Du måste logga in för att kunna skicka recensioner Logga in
  • Inga omdömen har lämnats för denna produkt

    Bli först med att skriva ett!

Senast visade
Ha siktet inställt och prenumerera på vårt nyhetsbrev idag! Mer än 100 000 gamers prenumererar idag på vårt nyhetsbrev. Få exklusiva nyheter, ta emot grymma erbjudanden samt mycket mer!