Kontakt

Övriga frågor
Hit vänder du dig om du har en frågasom inte passar in ovan. Exempelvis om du hittat något fel på vår webbsida eller har förslag/synpunkter. Vänd dig hit om du har hittat en produkt som du tycker att vi borde ha i vårt sortiment. Det är även hit du vänder dig för B2B-frågor.

Vid frågor gällande sponsring - läs om vår sponsringsverksamhet innan du kontaktar oss.

Mail: [email protected]


Köpsupport
Hit vänder du dig om det är något du undrar innan du beställer. Till exempel om du undrar något angående en produkt, våra köpvillkor eller om du behöver hjälp med en beställning. Hit vänder du dig också för att få veta när en produkt kommer in i lager igen.

Mail: [email protected]


Leveranssupport - Frågor om din leverans?
Hit vänder du dig när du har en fråga efter att lagt din beställning. Exempelvis om du undrar när din beställning kommer eller om du vill göra en ändring/avbeställning.

Ditt kolli-id skickas automatiskt till din mail efter att din order är på väg. Ibland hamnar detta mail i skräpposten, så kontrollera där innan du mailar oss. Har du tappat bort din SMS-avisering så går det lika bra att uppge kolli-id när du hämtar ditt paket. Skulle du vilja att vi skickar ditt kolli-id på nytt är det hit du vänder dig.

Mail: [email protected]
Glöm inte att skriva ditt ordernummer!


Frågor om kort-, direktbetalningar samt faktura och delbetalning
Om du har en fråga angående din faktura, kort/direktbetalning eller delbetalning vänder du dig i första hand till Klarna som sköter våra betalningar.

Länk: www.klarna.com/se/kundservice