Filter
Återställ filter
7 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd

PS3 fightstick

Hör du till generationen som hängde i arkader och spelade arkadspel? Kanske gillar du bara tanken på det nostalgiska spelandet? Oavsett vad du svarar på detta så kan du få uppleva - eller återuppleva - en del av arkadspelens romantiska skimmer här hos oss på MaxGaming. Genom att köpa en PS3 fightstick med dess joystick och knappar kan du nämligen spela PS3, PS4 eller PC men ändå få känslan av att du befinner dig i en klassisk spelarkad. Här på MaxGaming har vi samlat PS3 fightsticks från toppmärken såsom Mad Catz, Razer och Lioncast.

 

Som spelare kan du välja mellan allt från enkla fightstick-modeller till betydligt mer avancerade versioner. I de högsta prisklasserna hittar du fightstick pro till ps3 som är skapad för att även kunna användas på tävling. De har uppåt tio knappar som reagerar utan dröjsmål när du trycker på dem och är därtill utrustade med en joystick som ger oerhört hög precision. Att istället välja en lite mindre avancerad fightstick behöver sannerligen inte vara någon nackdel, du får dock räkna med att få färre knappar om du väljer en billigare variant.

 

Nu undrar du kanske vilken typ av PS3 fightstick du bör välja? Tänk om den PS3 fightstick du köper inte kan användas med ditt favoritspel? Oavsett vilken PS3 fightstick som fångar ditt intresse så kan du vara trygg med att den är kompatibel med alla spel. Om du tillhör den typ av spelare som gillar att variera mellan olika spelkonsoler så rekommenderar vi på MaxGaming att du väljer en fightstick med USB-anslutning, eftersom du då kan koppla ihop den med vilken spelenhet som helst. I vårt sortiment hittar du dessutom allt som du kan tänkas behöva till din PS3 fightstick, inklusive balltops i retrofärger om du skulle känna för att byta ut den du har på din joystick.

Filtrera (0)