Filter
Återställ filter
9 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd

PS3 handkontroll

Professionella spelare kräver handkontroller av högsta kvalitet och därför har vi på MaxGaming valt ut ett sortiment av handkontroller till PS3 från bland annat Hori och Trust vid sidan av originalkontroller från Sony. En bra handkontroll ger dig precision i ditt spelande och hjälper dig prestera bättre än vad du annars skulle ha gjort. En PS3 handkontroll kan se ut på många olika vis men de allra enklaste modellerna ser ut som en klassisk gamepad. Om du som spelare är intresserad av de lite mer avancerade versionerna så ser du att de ofta både har en mus och ett mindre tangentbord.

 

Vilken PS3 handkontroll ska du som spelare välja? Det beror på hur avancerad PS3 handkontroll du vill ha och kanske även på om du har tänkt använda din kontroll till andra konsoler. Det finns till exempel PS3 handkontroller som även är kompatibla med PC och PS4. För flera av de PS3 kontroller i original som vi erbjuder får du en fantastisk spelupplevelse mycket tack vare de många möjligheterna till att göra olika typer av inställningar för att anpassa kontrollen. Du kan bland annat göra inställningar så att musen blir mer eller mindre snabb liksom mer eller mindre känslig. På så vis kan du anpassa handkontrollens prestanda utifrån din egen spelstil.

 

Med alla spelkonsoler och dess tillbehör är det lätt hänt att det blir lite rörigt i din spelhörn eller i ditt spelrum. Vet du inte var du ska göra av alla spelprylar? Vi har en lösning på det; Hos oss på MaxGaming hittar du nämligen också bland annat väggfästen till din PS3 handkontroll så att du kan hålla ordning och reda. Därtill har vi headsets som är helt anpassade för spel, så om du just nu använder ett headset som är till för mobiltelefoner så bör du absolut fundera på att byta ut det mot ett för spel - lita på oss, det gör enorm skillnad.

Filtrera (0)