Filter
Återställ filter
2 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd

PS3 headset

Hos MaxGaming har du ett stort urval av olika PS3 Headset att välja mellan och de är suveräna just för gaming. Headseten kommer att göra att ditt spelande blir något utöver det vanliga. I vårt sortiment hittar du speciellt utvalda headset från tillverkare så som exempelvis Sennheiser, LucidSound och TurtleBeach. Dessa har vi valt för att du som spelare ska få den spelupplevelse som du är ute efter utan att tumma på kvaliteten oberoende på vilken typ av spelenhet du väljer att spela på.

Alla headseten är komfortabla och kommer ge dig en tydlig och framför allt autentisk återgivning av ljudet från din spelenhet. Dessutom har seten en idealisk passform tack vare de justerbara huvudbanden med klämkraft som ser till att headsetet sitter bekvämt och skönt. Öronkuddarna formar sig efter öronen och gör att tröttheten förminskas, vilket gör att du kan sitta och spela, lyssna på musik eller se på film i många timmar.

Ljudkvaliteten är välbalanserad och högpresterande, vilket gör att du inte missar något i spelet under tiden du spelar i en turnering eller sitter och spelar på natten. PS3 Headseten kommer antingen som trådlösa med lättillgängliga kontroller eller med kabel. Mikrofonerna ger ett brusfritt och kristallklart ljud som gör att du inte lär ha några problem med att höra ordentligt när du pratar med någon annan spelare via nätet.

Det är helt upp till dig vilket set som du anser passar dig och ditt spelbehov. Du får garanterat ett headset som håller hög kvalitet och som gör att du kommer känna dig nöjd. Dessutom finns det ett PS3 Headset i olika prisklasser, som gör att du som spelare hittar ett set som är perfekt för just dig. Vilket headset du än väljer kommer du att få en unik spelupplevelse och underhållning på en och samma gång!

Filtrera (0)