PS3 joystick

Gillar du PS3 och vill ta spelandet till en helt ny nivå? Med en PS3 joystick blir din spelupplevelse något utöver det vanliga. Känn enheten vibrera i dina händer, skjut dina fiender med hög precision eller flyg planet som om du själv satt i det. En joystick låter dig som spelare uppleva dina favoritspel med en annan känsla än när du förlitar dig på den vanliga handkontrollen för spelkonsolen. Bland de joystick-märken som finns hos oss på MaxGaming hittar du bland annat Thrustmaster och Hori.

 

De joysticks som vi har i vårt sortiment är oerhört lättanvända och de kommer med så kallad "plug and play". Du behöver alltså bara ansluta kabeln och sedan kan du börja spela med din joystick. De kommer förprogrammerade, men för de allra flesta joysticks har du som spelare möjlighet att göra egna inställningar. Din PS3 joystick är vanligen så pass avancerad att den kan anpassas för just dina personliga preferenser, vilket innebär att du får en spelupplevelse som passar perfekt för just dig.

 

Räcker det med en typ av PS3 joystick för dig som spelare? Svaret på den frågan beror helt och hållet på vilka typer av spel som du gillar att spela. Om du endast håller dig till en speltyp, låt oss säga till exempel skjutarspel, så räcker det förmodligen med en joystick som främst ger dig hög precision vid skott och som låter dig känna varje skott. Om du däremot även gillar spel med luftstrider, vill du säkerligen också införskaffa en joystick med flygspak som tillåter dig att dyka eller svänga med hög hastighet. Värt att veta är också att de PS3 joystick som vi erbjuder hos MaxGaming vanligen är kompatibla med andra enheter, såsom PC och PS4. Alltså behöver du inte begränsa dig till en enda spelenhet med din nya joystick.

Filtrera (0)