PS3 ratt

En ratt komplett med pedaler och växelspak är ett perfekt tillbehör för riktiga fans av racingspel, de bästa produkterna ger en körupplevelse som hamnar så nära äkta vara som det går att komma utan att sitta bakom ratten i en riktig bil. Om du vill slå dina egna rekord krävs perfekt kontroll, och för det krävs perfekta kontroller. Har du både ratt och pedaler kommer din kurvtagning bli otroligt exakt och det blir lättare att hantera både tufft utformade racingbanor och kuperad terräng. Hos oss på MaxGaming hittar du rattar till din PS3 från ledande varumärken som bland andra Thrustmaster och Logitech.

 

Thrustmaster är en världsledande tillverkare av speltillbehör som rattar. Möjligheterna att skapa en perfekt körupplevelse är nästan obegränsade och du kan bland annat hitta en spelratt till ps3 som ger dig känslan av att köra en F1-bil. Rattar från Thrustmaster är högkvalitativa och tål garanterat tuffa tag. Pedalerna brukar till exempel vara tillverkade i rostfritt stål vilket gör att det går alldeles utmärkt att pressa pedalerna som om du deltog i en rafflande biljakt.

 

När du ska köpa en ps3 ratt och pedaler bör du i första hand fundera över vilken prisklass du är intresserad av. Allra mest verklighetstrogen blir din upplevelse om du satsar på en modell som förutom gaspedal och bromspedal även har en kopplingspedal. Om du vill spetsa upplevelsen ytterligare kan du också köpa till en växelspak och känna dig som en professionell förare. Fråga dig själv hur ofta du spelar racingspel. Om de hör till dina absoluta favoriter, varför inte satsa på en spelratt i hög kvalitet som ger dig den bästa spelupplevelsen? Om du endast tänkt använda ratten vid några enstaka tillfällen har vi på Maxgaming ett antal billigare alternativ att välja mellan, men som fortfarande ger dig en bättre känsla än den vanliga handkontrollen.

Filtrera (0)
Tillbaka till toppen Visar 24 av 24 produkter