Nacon Revolution Pro Controller 2 (PS4/PC)

Vårt artikelnr: 11295 Tillv. artikelnr: 44800PS4REVCPC
Inget omdöme. Skriv en recension!
 • Nacon Revolution Pro Controller 2 (PS4/PC)
  -8%
 • Nacon Revolution Pro Controller 2 (PS4/PC)
  -8%
 • Nacon Revolution Pro Controller 2 (PS4/PC)
  -8%
 • Nacon Revolution Pro Controller 2 (PS4/PC)
 • placeholder youtube video thumb
 • Nacon Revolution Pro Controller 2 (PS4/PC)
 • Nacon Revolution Pro Controller 2 (PS4/PC)
1 099 kr Ord. pris: 1 199 kr
Lagerstatus: 5+ st i lager
1-2 dagars leveranstid Beställningar inkomna före 17:00 skickas ut samma arbetsdag
60 dagars öppet köp Hos oss handlar du alltid säkert, även när du inte är nöjd

Sammanfattning:
- Fullt programerbara spakar
- 3m flätad USB Type-C kabel
- Dubbla analoga triggers
- Dubbla axel-knappar
- 4 till 8-vägs styrpadda -- Perfekt för fightingspel
- 4 konfigurbara genvägsknappar
- 4 ikoniska knappar från PlayStation
- Touchpad
- LED spelarstatusindikator
- 2 anpassningsbara vibrationsmotorer
- PS / SHARE / OPTIONS-knappar
- Intern viktkontroll med 6 ytterliggare vikter för egenpassning (2 x 10g, 2 x 14g, 2 x 17g)
- Dedikerad mjukvara för att skapa dina egna profiler
- Förvaringsväska

E-sportsdesignad kontroller
Revolution Pro Controller v2 kombinerar eSports-funktioner och kontroller för att förbättra dig och med anpassningsbardesign passar den perfekt till alla sorters competetive-spel. Ta ditt spelande till nästa nivå, höj din skicklighet och maximera din potential med den tekniskt avancerade styrenheten byggd för PS4™. Konfigurera dina inställningar för total kontroll i varje spel och stå emot de tuffaste motståndarna med fantastisk noggranhet och precision. Var det bästa du kan vara med den otroligt korrekta och mycket avancerade Revolution Pro Controller 2.

Programerbara spakar
Nacon Revolution Pro Controller v2 har fullt programerbara spakar. Den statiska döda zonen och responskurvan på båda spakarna justeras via PC/Mac appen. Den vänstra konkava och den höga konvexa stickorna är designad för att ge dig det grepp när du behöver dem när det gäller.
De innovativa spakarna är kärnan på Revolution Controller 2. Amplituden på 46° och höjden är designad för att möjliggöra den fantastiska vinkeln av pricksäkerhet. Du kommer alltid att ha en optimal kontroll.

Högkvalité och flätad USB Type-C-kabel
Revolution Pro v2 är byggd från grunden för att vara hållbar och som inkluderar en löstagbar flätad USB Type-C-kabel som du kan flytta från turnering till turnering med säkerhet.
Den 3m långa ger dig möjlighet att koppla direkt till en ledig USB-port på vilket PlayStation®4 system som helst, samt PS4™Pro. Du kommer att njuta av den minimala latens - idylliskt i en turneringsmiljlö där millisekundrarna räknas.

Lättillgängliga triggers och axel-knappar
Båda trigger-knapparna och axel-knapparna är profilerade. På detta sett kan de integrera sömlöst i helhetsdesignen och möjliggör snabba svar. Du kan också justera dödzonerna på varje trigger via PC/Mac-appen.

En unik styrpadda
Denna kontroll ger dig även möjlighet att välja hur du vill spela: att byta mellan den klassiska 8-vägs eller 4-vägskontrollen så kan du lätt ställa in PC/Mac-appen.
8-vägsstyrpaddan är perfekt för vilket fightingspel som helst och kommer att ge dig en riktig fördel i tävlingen. Det har även 4 extrastora vingar, som garanterar att du aldrig kommer att förlora kontroll. Den vinklade vingen ger en snabb orientering för tummen.

4 ergonomiska genvägar
Genom Nacons nära samarbete med profesionella spelare, är Revolution Pro v2 utrustad med 4 knappar på baksidan av kontrollen. Dessa genvägar ger dig stora fördelar i spelet som hjälper dig att hålla dina tummar på sparkarna hela tiden för total kontroll. Konfigurera dina genvägar via PC/Mac-appen eller njut av flexibiliteten.

Touchpad med graverade PlayStation®-former
Revolution 2 inkluderar en bred räckvidd av DUALSHOCK®4-kontrollen som inkluderar touchpad SHARE-knapp, och en 3,5mm headsetuttag.

Justera vikten på din kontroll för ett personligt grepp
Gör Revolution Pro Controller v2 till ditt vapen! Justera vikten genom att använda de 6 vikterna som medföljer för att skräddarsy balansen och känslan. Hantera balansen tack vare de två interna facken med kamrar. En eller två vikter ryms i vardera handtagen på kontrollen.

Omdömen (0)
Du måste logga in för att kunna skicka recensioner Logga in
 • Inga omdömen har lämnats för denna produkt

  Bli först med att skriva ett!

Senast visade
Ha siktet inställt och prenumerera på vårt nyhetsbrev idag! Mer än 100 000 gamers prenumererar idag på vårt nyhetsbrev. Få exklusiva nyheter, ta emot grymma erbjudanden samt mycket mer!