PS4 fightstick

I USA och Japan så är spel som genomförs med fightsticks riktigt stort, men även här i Sverige börjar det bli allt mer populärt. Tack vare spel som exempelvis Street Fighter V, Tekken 7 och Dragon Ball Fighter Z så har det aldrig varit så underhållande att spela arkadspel via en fightstick. Spelar man ofta med en klassisk konsol så kan det vara roligt att testa på en fightstick. Kanske blir detta din nya favorit för att spela med på ditt PS4? Fightstick är nämligen lämpade för att skapa en underhållande och engagerande spelupplevelse. Vi på MaxGaming har många olika fightsticks i vårt sortiment att erbjuda dig som älskar spel.

 

Att tänka på innan du börjar spela med fightsticks

Det tar ett tag att lära sig hur man hanterar en fightstick på bästa och smidigaste sätt. Man blir inte proffs över en dag, precis som med vilket annat spel som helst. Det är en ganska stor inlärningskurva, men det är en fördel att du lättare har tillgång till alla knappar som finns på kontrollen. Är man gamer som går “all in” när man spelar så vet man hur lätt det är att få blåsor på händerna. Vidare måste man som gamer också tänka på kompabilitet och köpa en konsol som fungerar för PS4.

 

Alla fightsticks är dock inte likadana och hos oss på MaxGaming finner man olika konsoler att spela med på PS4. Oavsett om du är en nybörjare som kanske vill ha en billigare variant för att testa med eller om du redan är en mästare på att kontrollera fightsticks och vill satsa på en hardcore variant - så finner du detta hos oss. När man fightas med en Mad Catz och Hori fightstick så krävs det snabba knapptryck och en smidig handled. Det är definitivt en typ av kontroll som ger ökad precision och som leder till grym spelupplevelse.

Filtrera (0)