FadeCase Black Friday 2017 Box

Vårt artikelnr: 11557 Tillv. artikelnr: 1200
Skriv en recension
 • FadeCase Black Friday 2017 Box
  -40%
 • FadeCase Black Friday 2017 Box
299 kr Ord. pris: 499 kr
Lagerstatus: 4 st i lager
1-2 dagars leveranstid Beställningar inkomna före 17:00 skickas ut samma arbetsdag
60 dagars öppet köp Hos oss handlar du alltid säkert, även när du inte är nöjd
Förboka nu och få den levererad på Black Friday!
Årets knivigaste Black Friday deal kommer från Fadecase, det är deras egna Black Friday-box som är ihopkomponerad av Fadecase själva med produkter till ett värde av ca 1000 kr! Boxen är sprängfylld med coola produkter från Fadecase sortiment. Boxen finns i endast 500 exemplar så förboka och säkra ditt exemplar redan idag.

Den exklusiva Boxen kommer att skickas ut till er samma dag Black Friday infinner sig, fredagen den 24e november.

Varje box innehåller minst en Karambit. 18 års gräns gäller på boxen.

Vid köp av Karambit, måste du enligt lag, vid köptillfället vara 18år gammal. Produkten får ej användas på allmän plats och får endast användas som ett samlingsobjekt.
Omdömen (5)
Du måste logga in för att kunna skicka recensioner Logga in
Black Friday 2017 Box
1,4 5
 • Skrivet av: Jennifer

  köpte den innan den var på rea, helt Ok box. Gillade att man fick en blandning av olika saker i boxen och att det var lite spännande att öppna. Visst kunde man köpa sakerna var och en för sig och kommit upp i ungefär samma pris, vilket drog ner betyget lite. Men "upplevelsen" var trevlig så kommer definitiv köpa andra boxar. Det jag fick var en påse stickers, en famas nyckelring, en crimson web karambit, en smockegranade tändare, en fade musmatta, en fidget spinner och en uppblåsbar karambit.

 • Skrivet av: Albin

  Pretty meh sakerna är ju redan på rea....

 • Skrivet av: Joel

  Blev väldigt besviken när jag insåg att man kunde köpa dem enda bra sakerna man fick med för halva priset på eran sida... Slöseri på pengar

1 2
Senast visade
Ha siktet inställt och prenumerera på vårt nyhetsbrev idag! Mer än 100 000 gamers prenumererar idag på vårt nyhetsbrev. Få exklusiva nyheter, ta emot grymma erbjudanden samt mycket mer!