Roccat Vulcan hos MaxGaming.se

Roccat Vulcan

Mekaniska tangentbord

Vulcan är den bästa möjliga plattformen för belysningsmotorn AIMO. Varje brytare har en LED-lampa med lång hållbarhet som kan konfigureras individuellt och är kapabel att visa 16,8 miljoner färger med en mängd olika specialeffekter. Brytarens transparenta hölje innebär att den flerfärgade belysningen avger ett imponerande ljus som sprids jämnt från varje tangent.
Roccat Vulcan Switches MaxGaming.se

Roccat's egentillverkade Titan-brytare

Vulcan-serien är de första ROCCAT-tangentborden med deras egenutvecklade Titan-brytare. Brytarna, som designats från grunden, tillverkades för gamers som kräver snabba och precisa tangenttryck som samtidigt är taktila.

Perfekt för spel som Fortnite, CS:GO och Apex Legends. En härdad metallplatta stärker Vulcan och skyddar den från stötar och
tapp, medan tangenterna är optimerade för att tåla damm.

Roccat's Titan-brytare kan jämföras med MX Cherry Brown-brytare


Roccat Vulcan 120 AIMO

Den funktionsfyllda Vulcan 120 AIMO inkluderar ett löstagbart ergonomiskt handledsstöd för anpassningsbar komfort och ger enkel och direkt kontroll med ett multimediahjul.

Individuellt konfigurerbar tangentbelysning som drivs av belysningsmotorn AIMO levererar oöverträffade belysningsscenarion, medan en anodiserad topplatta av aluminium skyddar tangentbordet från att bli skadat.

Roccat Vulcan 100 AIMO

Hos mellanserien Vulcan 100 AIMO hittar vi tangenter med individuellt konfigurerbar AIMO-belysning, för strålande och levande ljuseffekter.

Det inbyggda mediahjulet ger snabb och enkel kontroll över vanliga video- och ljudinställningar, och en anodiserad topplatta av aluminium förstärker tangentbordet och skyddar det från stötar.

Roccat Vulcan 80

Ikonisk ROCCAT-blå belysning finns hos Vulcan 80. Den är anpassningsbar på tangentnivå och låter dig snabbt identifiera rätt tangent i mörkret.

Tangentbordet, som är gjort för riktiga spelpurister, är dessutom utrustat med multimediatangenter och en förstärkt svart anodiserad topplatta av aluminium för att skydda det från att bli skadat.
Ha siktet inställt och prenumerera på vårt nyhetsbrev idag! Mer än 100 000 gamers prenumererar idag på vårt nyhetsbrev. Få exklusiva nyheter, ta emot grymma erbjudanden samt mycket mer!