Filter
Återställ filter
9 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd

Nätverksswitcher

Att syssla med gaming behöver inte vara någon enmanssport och det innebär verkligen inte att du som spelare måste sitta ensam framför datorskärmen. Med hjälp av en nätverksswitch kan du och dina med- eller motspelare koppla ihop era datorer för att på så vis spela med varandra. Vi på MaxGaming vet hur populärt detta är och därför tillhandahåller vi nätverksswitchar från flera olika märken och i flera olika prisklasser. Här hittar du nätverksswitchar från bland andra Netgear, TP-Link samt D-Link och Zyxel.

 

Varför ska du köpa en nätverksswitch? Räcker det inte med en vanlig repeater eller förstärkare vid spelande med fler än en nätverksenhet? Vi är övertygade om att när du testar en nätverksswitch kommer du snabbt inse varför det är det bästa valet. Med en nätverksswitch har nämligen varje enhet sin egen nätverksadress vilket innebär att du enkelt kan bestämma vilken eller vilka enheter i nätverket som får motta informationen som skickas från nätverksswitchen. Så är inte fallet med en repeater som saknar möjlighet till att filtrera och därför skickar all data till alla enheter i nätverket. En nätverksswitch är därför betydligt smartare och bättre anpassad till gaming än en repeater.

 

Det finns switchar med olika hastighet och de mest kraftfulla kallas för gigabitswitchar då de kan skicka flera gigabit per sekund. Samtidigt är de gjorda för att vara energisnåla och minimera riskerna för överhettning vid långa spelsessioner. Om ni bara är några få spelare så är ett hett tips från oss på MaxGaming att välja en nätverksswitch som reglerar energiförbrukningen beroende på hur många nätverksenheter som är anslutna eller beroende på hur lång nätverkskabeln är. Är ni för många spelare för att kunna använda endast en nätverksswitch? Inga problem! Flera switchar kan seriekopplas och på så vis ge tillgång till fler nätverksportar. Självfallet har vi även extra nätverkskablar om ni skulle behöva det.

Filtrera (0)