X

Vi ger dig

  • Ordrar inkomna före 17:00 skickas samma dag
  • 1-2 dagars leveranstid
  • 60 dagar öppet köp
  • Snabb och enkel support
  • Minst 1 års garanti
  • Fri frakt över 1500 kr
Stolar »

Sentinel series

3 produkter

I DXRacer's Sentinel-serie finner du snygga gamingstolar med fokus på ergonomi och bekvämlighet. Stolarna har rymliga säten och extra högt ryggstöd som ger bra support även för långa och kraftiga personer. Armstöden går att ställa in i flera led och ryggstödet kan lutas bakåt i som upp till 120 grader. Stolens fotkryss i aluminium är brett och starkt och hjulen är stora (3”) och glider tyst och smidigt på plana ytor. Rekommenderad maxlängd är 205 cm och lastkapaciteten ligger på ca. 160 kg.

Varumärket DXRacer startades 2003 och tillverkade då stolar för racerbilar. Företaget har växt sedan dess och på senare tid slagit igenom stort på gamingmarknaden och gett uttrycket ’gamingstol’ en helt ny betydelse.

När du ska köpa en kontorsstol är det viktigt att tänka på god passform och ergonomi, vilket DXRacers kontorsstolar erbjuder. Den skålade konstruktionen, det hållbara kallskummet och klädseln med hög andningsförmåga låter dig utan svårighet hålla fokus under långa sessioner framför datorn. Första prioritet är och kommer alltid vara att upprätthålla högst kvalitet samt bäst komfort.

Visar 3 av 3
MaxGaming - 1.0.6305 © Copyright 2002-2017 MaxGaming - MaxFPS AB · God kreditvärdighet · AAA Rating E-handel av Carismar

Nyhetsbrev

Bli inspirerad, registera dig för vårt nyhetsbrev.
Ok
67cda0fc-030f-4fa0-873e-77bc353e9b2e