Filter
Återställ filter
43 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd

PC rattar

Tycker du att det där med racing eller rally verkar spännande, men vill ägna dig åt detta i en bekväm stol därhemma? Då ska du absolut skaffa dig en spelratt till din PC! Gillar man bilspel så är detta ett självklart val, eftersom det helt enkelt är så roligt. Ratt och pedaler för PC finns i en rad olika utföranden och ansluts med enkelhet via USB. Här hos MaxGaming hittar du det allra bästa inom rattar till PC; allt från enklare varianter med enbart ratt till kompletta set med ratt, pedaler, koppling och växelspak. Nu kan du köra det häftigaste inom sportbilar hemma vid din egen dator och låtsas att du befinner dig på någon av de snabbaste banorna i världen!

 

Rattar till PC har funnits under ganska många år, men utvecklingen av dessa har varit enastående och idag erbjuds en otroligt bra spelkänsla som kommer så nära verkligheten som möjligt. De marknadsledande varumärkena finns samlade hos oss, bland annat Logitech och Thrustmaster, så att du som kund ska kunna finna enbart det bästa. Själva rattenheten fungerar att fixera vid ett bord eller skrivbord, men det finns också ett särskilt stativ att köpa för den som vill ha detta (racing simulator table) separerat från bordet. På sätt slipper man demontera ratten varje gång.

 

De flesta av seten med spelratt PC och pedaler är inriktade på racing, men det finns faktiskt också ett set från Logitech med traktortema - Farm Simulator - som ger extra känsla i spel av den här typen. I övrigt är det som sagt sportiga bilar som gäller och där det italienska märket Ferrari har en särskild plats i flertalet produkter. Flertalet rattar har funktionen "force feedback" inbyggt, vilket innebär att du känner i ratten när du kör på något - allt för att utöka spelupplevelsen lite ytterligare.

Filtrera (0)
Tillbaka till toppen Visar 36 av 43 produkter