Actionkameror - Stort utbud av produkter hos MaxGaming.se
 

Navigera

Actionkameror

Fånga minnesvärda ögonblick var du än är med våra prisvärda och billiga actionkameror. Hos oss på Maxgaming hittar du actionkameror med vattentätt skal och flera tillbehör, fästen och monteringssystem. Med nya spännande perspektiv och vinklar kan du ta kort och skapa häftiga filmer från dina fartfyllda utomhusaktiviteter. Föreviga semestern och roliga dagar utomhus tillsammans med dina vänner!

Här hittar du actionkameror i smidiga och behändiga format som gör det lätt att ta dem med sig på alla möjliga olika aktiviteter som exempelvis vandring, skidåkning, löpning, bergsklättring, snorkling, segling, körning eller terrängcykling. De är mer stryktåliga än vanliga kameror och videokameror, och klarar av alla tänkbara förhållanden och utmanande väder för att du ska kunna fokusera på att ha roligt. Med flera av våra kameror kan du dessutom skapa bild- och filmmaterial under vatten upp till 30 meter. För dig som utövar fartfyllda sporter och vill fånga exempelvis ett trick på film, kan du dessutom skapa snygga slowmotion filmer eller vlogga  och sedan dela dina ögonblick med dina vänner och i sociala medier.

Tack vare det smidiga formatet kan du alltid ha med dig din kamera när det händer något kul. När du köper en actionkamera finns ett stort utbud varierande fästen och tillbehör för att få snygga vinklar och uppnå foton och filmer med en känsla av att vara med i rörelsen. Hos oss på Maxgaming hittar du även färdiga set med olika produkter för montering på bland annat hjälmar och cyklar, som är kompatibla med GoPro och andra actionkameror. Exempelvis bröstmonterad sele och huvudrem med justerbar storlek och klämfäste med 360 graders rotation samt justerbar riktning och vinkel. Vi erbjuder även XL-sugpropp, flytande handtag för vattensporter och styrstångsfäste.

Komplettera gärna med en utdragbar selfiepinne som hjälper dig att ta selfies och ta coola bilder eller spela in videoklipp med en hand.
Visa filter Dölj filter
Prisintervall
Färg
Svart Svart
Tillverkare
Extreme Media
Kategori
Spara -28%
Extreme Media Trådlös Selfie Stock Tripod Alvito Bluetooth 4.0
Extreme Media
Trådlös Selfie Stock Tripod Alvito Bluetooth 4.0
129 kr (179 kr)
Tillfälligt slut