Jobba på MaxGaming - Lediga tjänster hos oss på MaxFPS AB
MaxGaming loading..
 

Navigera

Lediga tjänster

Här hittar du mer information om tjänster som vi eftersöker just nu.


Lagerpersonal

MaxGaming är webbutiken för dem som älskar gaming och e-sport! Vi söker nu tre nya lagerarbetare till vårat team. Om du har erfarenhet av en roll innehållande lagerarbete eller butikarbete så är det alltid en bonus men inte nödvändigt. Ett intresse för gaming- och elektronikprylar är också ett plus!

Om tjänsten

MaxGaming har nordens största utbud av gaming-relaterade produkter som de noga har valt ut för att passa den mest kräsne gamern. Företaget är under stadig tillväxt och fokuset ligger på att erbjuda de bästa produkterna, samt ge sina kunder världen över, en riktigt bra upplevelse. Därför söker de nu nya lagerarbetare för att växa mer i branchen.

I nära anslutning till kollektivtrafik i Upplands Väsby Centrum sitter MaxGaming i lokaler som genomsyras av gaming-glädje i både stämning och i detaljer i inredningen. Här tar du plats i MaxGaming-teamet bestående av totalt 12 personer, uppdelat på kontor och lager som ligger i nära anslutning, vilket såklart underlättar kommunikation och samarbete.

Om tjänsten

- Plats på ett företag där stämningen präglas av glädje, hjälpsamhet och sammanhållning. Vi har återkommande sociala tillställningar.
- En ordentlig introduktion


Arbetsuppgifter

Som lagerpersonal på MaxGaming kommer du arbeta med att packa ordrar, ta hand om inleveranser och städa/fixa på lagret i den mån som behövs för att kunna arbeta utan hinder.

Vi söker dig som

- Nogrann och motiverad till att jobba hårt.
- Har en avslutad gymnasieutbildning.
- Det är en bonus om du har jobbat inom butik eller lagerarbete tidigare.

Det är meriterande om du...

- Har ett intresse för gaming & teknik.
- Har erfarenhet från gaming och e-sport.

Som person besitter du följande egenskaper för att lyckas väl i rollen,

- Nogrann
- Flexibel
- Självgående
- Positiv

Övrig information

- Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
- Omfattning: Timanställning
- Placering: Upplands Väsby

Maila till jobb@maxgaming.se med CV samt personligt brev med bifogad bild.

På grund av en stor mängd ansökningar har vi tyvärr bara möjlighet att svara på ansökningar vi avser gå vidare med - Vi kommer ej heller gå vidare med ansökningar som saknar CV och personligt brev inklusive bild.