Grenuttag - Stort utbud av produkter hos MaxGaming.se - MaxMount - Köp produkter från MaxMount hos MaxGaming.se
 

Navigera

MaxMount - Grenuttag

Alla som använder flera olika konsoler, skärmar, laddare eller andra eldrivna produkter på samma ställe i hemmet eller på arbetet vet hur jobbigt det kan vara när man inte kan ha allt inkopplat samtidigt. Vi på MaxGaming har flera olika grenuttag i vårt sortiment för att det ska vara så smidigt som möjligt att kunna spela eller jobba med allt man behöver. Med ett grenuttag är det även lättare att stänga av strömmen till alla produkter när man är klar för att bland annat minska passiv elförbrukning. Det är bara att trycka på strömbrytaren så stängs alla inkopplade produkter av. Oavsett hur många eluttag som behövs så kan man hitta något här och med priser som börjar på 35 kronor så finns det något för alla.

För att kunna lana med vänner, ha flera tillbehör inkopplade samtidigt eller för att skapa en ordentlig spelstation i hemmet så kan det behövas ett grenuttag för att kunna ha alla produkter på samma ställe. Oavsett hur många eluttag som finns på plats, så är de flesta grenuttag smidiga att både placera under skrivbordet eller att ta med på resan. I vårt utbud har samtliga grenuttag strömbrytare som enkelt kopplar ifrån strömmen när man ska stänga av.

Vi på MaxGaming har även flera grenuttag med USB, som är perfekt mobilen och andra USB-enheter. Ett kompetent är skydd mot överspänning hos de inkopplade produkterna i vårt utbud. Det finns något för alla behov, i flera olika prisklasser och dessutom med olika längd på kablarna. Grenuttag är alltid bra att ha hemma, i flera olika storlekar för en så optimal användning som möjligt.
Grenuttagshållare för Skrivbord - Vit
MaxMount
Grenuttagshållare för Skrivbord - Vit
69 kr
Tillfälligt slut