DXRacer BLADE Wheels - Black

Vårt artikelnr: 7446 Tillv. artikelnr: TG-SK001-N-1-75mm
Skriv en recension
 • DXRacer BLADE Wheels - Black
 • DXRacer BLADE Wheels - Black
 • DXRacer BLADE Wheels - Black
 • DXRacer BLADE Wheels - Black
369 kr
Lagerstatus: 20+ st i lager
1-2 dagars leveranstid Beställningar inkomna före 17:00 skickas ut samma arbetsdag
60 dagars öppet köp Hos oss handlar du alltid säkert, även när du inte är nöjd

Paketerbjudanden

Schyssta och snygga gummi hjul från DXracer som rullar betydligt bättre än original, och är mycket snällare mot golvet. Hjulen är större än de som sitter på som original (7,5 cm i diameter). Passar till alla stolsmodeller i sortimentet. Även till andra stolar som har standardinfästning.
Omdömen (3)
Du måste logga in för att kunna skicka recensioner Logga in
BLADE Wheels - Black
3,66666666666667 3
 • Skrivet av: Jonas

  Jag har tyvärr negativ erfarenhet av dessa hjul. Stagen som hjulen sitter i har en vinkel som gör att när man sätter sig så blir hjulet som en hävarm som skickar kraften från din tyngd i sidled och böjer stolsbenen åt det håll som hjulet pekar. I längden får du en stol som inte går att sitta i.

 • Skrivet av: fAilvin

  Köpte dessa då hjulen jag fick med till min Ak racing stol (Ja AK RACING dessa passar till deras stolar också) lämnade märken i golvet :( Blev väldigt nöjd med dessa! + Tystare att rulla på. +Schyssta mot golvet. +Definitvt snyggare än orginal. - Ger en liten boost i höjd men knappast märkvärt egentligen. Rekomenderas :) 5 av 5 Toastar

 • Skrivet av: Viktor

  Väldigt schyssta däck! Bra för golvet! Rekommenderar!

Senast visade
Ha siktet inställt och prenumerera på vårt nyhetsbrev idag! Mer än 100 000 gamers prenumererar idag på vårt nyhetsbrev. Få exklusiva nyheter, ta emot grymma erbjudanden samt mycket mer!