DXRacer BLADE Wheels - Red

Vårt artikelnr: 6028 Tillv. artikelnr: TG-SK001-NR-1-75mm
Skriv en recension
 • DXRacer BLADE Wheels - Red
 • DXRacer BLADE Wheels - Red
 • DXRacer BLADE Wheels - Red
 • DXRacer BLADE Wheels - Red
369 kr
Lagerstatus: 20+ st i lager
1-3 dagars leveranstid Beställningar inkomna före 17:00 skickas ut samma arbetsdag
60 dagars öppet köp Hos oss handlar du alltid säkert, även när du inte är nöjd
Schyssta och snygga gummi hjul från DXracer som rullar betydligt bättre än original, och är mycket snällare mot golvet. Hjulen är större än de som sitter på som original (7,5 cm i diameter). Passar till alla stolsmodeller i sortimentet. Även till andra stolar som har standardinfästning.
Omdömen (6)
Du måste logga in för att kunna skicka recensioner Logga in
BLADE Wheels - Red
4,5 6
 • Skrivet av: Alexander

  DXRacer BLADE Wheels - Red Hjul som gör vad som ska! Hade orgional hjulen på till min DXRacer K-Series och oj vilken skillnad, speciellt om du har en hård yta på ditt golv. [PLUS] [+] Snygga [+] Tysta [+] Rullar bra [MINUS] [-] Lite för bångstyriga [-] Går alldeles för lätt. Om du sitter lite lutad framåt (om du spelar i den ställningen) så kommer du känna att du glider bakåt. [SUMMA] Prisvärda hjul från DXRacer. Om du vill ha tysta hjul som inte gör märken eller låter det minsta, köp dessa. JAG tycker att de rullar alldeles för lått och är lite bångstyriga, därav 4/5.

 • Skrivet av: Johan

  Tysta och mjuka över parketten. Samtidigt som dom inte lämnar något märke!

 • Skrivet av: Almir

  Helt klart värda att köpa om man äger en matchande stol. Värt att anmärka är att din stol blir något högre med dessa hjulen monterade gentemot dem medföljande hjulen. En bra produkt! 4:a i betyg pga priset.

1 2
Senast visade
Ha siktet inställt och prenumerera på vårt nyhetsbrev idag! Mer än 100 000 gamers prenumererar idag på vårt nyhetsbrev. Få exklusiva nyheter, ta emot grymma erbjudanden samt mycket mer!