SteelSeries Arctis 5 Headset Svart

Vårt artikelnr: 9585 Tillv. artikelnr: 61443
Skriv en recension
1 190 kr
Lagerstatus: 20+ st i lager
Klarna - Simplifying Buying
1-2 dagars leveranstid Beställningar inkomna före 17:00 skickas ut samma arbetsdag
60 dagars öppet köp Hos oss handlar du alltid säkert, även när du inte är nöjd

SteelSeries presenterar en ny serie gamingheadset. Arctis 5 hamnar i mittensegmentet med samma prestanda, kvalitet och komfort som de övriga hörlurarna. Adderat från instegsmodellen är USB-anslutning och RGB-belysning. Oavsett om du spelar på dator, spelkonsol eller mobila enheter så passar Steelseries Arctis 5 så du kan njuta av högupplöst ljud överallt.

Komfort

När Steelseries utvecklade sin nya serie inom gaminghörlurar gick de tillbaka till grunden och byggde lurarna utifrån vad användarna vill ha och behöver. Målet med Arctis var att skapa ett headset så lätt och bekvämt att du glömmer bort att du har dem på dig. Steelseries skalade av alla onödiga komponenter, och kvar var en minimalistisk design som är mer skön att bära i timmar, och ändå ger dig den ljudupplevelse du vill ha.

Material valdes med inspiration från sportkläder, bland annat med ett elastiskt tyg som används till skidglasögon för huvudbandet. Bandet fördelar vikten över huvudet utan några punkter som trycker eller skaver, och är lätt att justera för att passa din huvudform.

Läcker LED-belysning
Den mest synliga skillnaden mellan Arctis 3 och Arctis 5 är den färgglada LED-belysningen som ger hörlurarna en effektfull look. Anpassa själv färger och ljus precis hur du vill ha dem för att sätta din personliga prägel.

Mjuka och bullerisolerande öronkuddar
Inspirationen från idrottskläder finns även hos öronkuddarna. Steelseries uppfann de otroligt mjuka och sköna AirWeave-öronkuddarna med memory foam som formas efter dina öron och huvudform. Kuddarna är beklädda med ett mjukt tyg som andas utan att bli för varmt eller svettigt. Belagt med en speciell termoplast som ger brusreducering sållas även omgivande störningsljud bort från ditt spelljud så du kan behålla fokus på rätt saker.

S1 hörlurselement med surroundljud
Trots att prislappen skiljer väsentligt så har Arctis 5 samma högkvalitativa hörlurselement som i Steelseries flaggskepps-lurar. Det gör att du får ett så verklighetstroget och naturligt ljud som möjligt, oavsett om du spela intensiva spel, tittar på film eller lyssnar på musik.

Hör exakt varifrån din fiende kommer smygande, tack vare surroundljud. SteelSeries har samarbetat med DTS Headphone:X och använt en helt ny algoritm som utformats speciellt för Arctis-serien. Få känslan av att vara på plats med omslutande surroundljud* och få övertaget i spelet.

ClearCast-mikrofon
Ett bra gamingheadset handlar inte bara om att ge dig bra ljud, utan de ska också låta bra för dina medspelare.
Alla Arctis-modeller har en nykonstruerad dubbelriktad ClearCast-mikrofon som ger en otroligt klar röstkommunikation och sätter en ny standard för mikrofoner i gamingheadset. Fokus ligger på din röst medan brus och omgivande ljud sållas bort. Även mikrofonen har försetts med LED-belysning som signalerar när mikrofonen är avstängd.

Anpassa med SteelSeries Engine 3
Headsetet är redo att börja användas på en gång, men för att få ut det mesta av dina nya lurar medföljer programvararn SteelSeries Engine 3*. I detta PC-program får du tillgång till alla funktioner och inställningar såsom olika ljudprofiler, ljusinställningar, equalizer och mikrofoninställningar, förpackat i ett användarvänligt gränssnitt.

Till alla dina enheter
SteelSeries Arctis 5 är kompatibla med alla dina spelenheter. Förutom den löstagbara huvudkabeln medföljer en förlängningskabel med USB-kontakt för användning ihop med dator. Ska du använda hörlurarna ihop med din mobiltelefon eller handkontrollen till spelkonsol (Playstation, Xbox) så använder du adaptern för 3,5 mm-kontakten. Det gör det enkelt att använda och växla Arctis 5 mellan alla dina enheter.

Omdömen (3)
Du måste logga in för att kunna skicka recensioner Logga in
Arctis 5 Headset Svart
3 3
  • Skrivet av: Hugo

    bästa headsetet jag använt, instämmer inte ett dugg på vad dom andra har skrivit på omdömmen. LÄTT EN FEMMA.

  • Skrivet av: Johan

    Helt värdelösa lurar helt enkelt. Lyssna inte på dem som recenserat innan, verkar inte ha någon koll alls på ljud eller någonting överhuvudtaget. De värsta med lurarna är att dem inte sitter bra alls... Känns som att dem inte ens sitter på huvudet, bra tänker du då? De gör även att dem lätt ramlar av när man dricker eller bara lutar på huvudet och man kan inte spänna åt dem något mer, tyvärr. Ljudet är inte ens värt o nämna. Känns som ett par lurar för kanske 300 max. Ingen bas överhuvudtaget och ljudet låter typ platt. Haft dem i några veckor nu och funderar redan på att köpa andra lurar. Alla dessa bemärkelser som dessa fått är ett skämt, KÖP INTE. Rekomenderar att ni köper sennheiser eller något liknande. Hoppas detta hjälpte.

  • Skrivet av: AntonMedA

    Köpte för att använda till mitt PS4. Tänkte: Gött med 7.1 ljud i soffan och 3 meter kabel borde ju räcka. Fick hem idag. Testade lurarna. Inget 7.1 ljud här inte. Ska man använda på konsol måste man använda 3.5 mm kontakt till handkontrollen istället för USB. Inget RGB heller. SÅ JAG TÄNKTE BARA VARNA OM NÅGON ANNAN TÄNKER ANVÄNDA TILL KONSOL ATT DET INTE ÄR 7.1 DÅ! Men dom är väldigt sköna att ha på sig i alla fall.

Specifikationer
Hörlur
Passar till: PC, MAC, PS4
Passform: Over-Ear
Ljudbild: Surround 7.1
Membranstorlek (mm): 40
Frekvensrespons (Hz): 20-22000
Impedans (ohm): 32
Total Harmonic Distortion (THD): 3
Mikrofon
Frekvensrespons (Hz): 100-10000
Känslighet (dB): -48
Impedans (Kohm): 2200
Löstagbar: Nej
Anslutning
Anslutning: USB
Trådlös: Nej
Kabellängd (m): 3
Vikt
Vikt (g): 306
Senast visade
Ha siktet inställt och prenumerera på vårt nyhetsbrev idag! Mer än 100 000 gamers prenumererar idag på vårt nyhetsbrev. Få exklusiva nyheter, ta emot grymma erbjudanden samt mycket mer!