Tritton ARK 100 7.1 RGB Headset (PC/XBOX/PS4)

Vårt artikelnr: 11044 Tillv. artikelnr: 728658049607
Skriv en recension
 • Tritton ARK 100 7.1 RGB Headset (PC/XBOX/PS4)
 • Tritton ARK 100 7.1 RGB Headset (PC/XBOX/PS4)
 • Tritton ARK 100 7.1 RGB Headset (PC/XBOX/PS4)
 • Tritton ARK 100 7.1 RGB Headset (PC/XBOX/PS4)
 • Tritton ARK 100 7.1 RGB Headset (PC/XBOX/PS4)
 • Tritton ARK 100 7.1 RGB Headset (PC/XBOX/PS4)
 • Tritton ARK 100 7.1 RGB Headset (PC/XBOX/PS4)
 • Tritton ARK 100 7.1 RGB Headset (PC/XBOX/PS4)
 • Tritton ARK 100 7.1 RGB Headset (PC/XBOX/PS4)
 • Tritton ARK 100 7.1 RGB Headset (PC/XBOX/PS4)
899 kr
Lagerstatus: 20+ st i lager
1-3 dagars leveranstid Beställningar inkomna före 17:00 skickas ut samma arbetsdag
60 dagars öppet köp Hos oss handlar du alltid säkert, även när du inte är nöjd

Sammanfattning:
- Plug-and-play
- Personifiera ditt ljud med nedladdningsbar mjukvara
- Perfekt passform
- Täcker alla ljudfrekvenser
- Varje kåpa har 2 drivrutiner: 60mm och 10 mm
- Kameleon RGB
- Surroundljud

ARK 100 PC TE 7.1
Hoppa direkt in i spelet med denna plug-and-play headset och allt som kännetecknar ARK-serien.Med 3 EQ-lägen kan du anpassa ljudet och, tillsammans med den högsta komforten som erbjuds av vårt kraftigt inställda huvudband.

PROGRAMVARA
ARK-serien är anpassad för den ultimata spelupplevelsen. Med hjälp av den nedladdningsbara programvaran från vår hemsida kan du ställa in ljudsvaret så att det är perfekt för dig och ditt spel. Ändra din röst med ett urval av kreativa effekter, aktivera eller inaktivera det virtuella 7.1 surroundljudet och många andra inställningar är helt på din kontroll. Programvaran gör det möjligt att skapa olika profiler för varje spel; alla delar av de höga anpassningsnivåer som erbjuds av ARK-sortimentet.

AUDIONOMICS
Vår unika monokurvdesign har omfattande testats och anpassats för att erbjuda den perfekta passformen.

R:DRIVE TM PIONEERS OF MULTI SPEAKER PRECISION AUDIO
På ARK 100 kan varje öra rymma två förare: en 60mm-förare som är avsedd för överlägsen bas- och mellannivåsvar, medan en 10mm-förare hanterar högre frekvenser.

KAMELEON- RGB
Accelerometerbaserad kontroll av färg och ljusstyrka innebär att du enkelt kan anpassa headsetet. Häll helt enkelt tills du har den färg och ljusstyrka du vill ha. Du kan också styra hastigheten på LED-effekter, såsom andning, hjärtslag och färgcykel.

Den rörelse-dynamiska inställningen erbjuder ett intuitivt och engagerande sätt att anpassa ditt headset och göra det till ditt eget.

OBS! Denna funktion fungerar inte på PlayStation 4 eller Xbox. (samt höj och sänk funktion på headset)

UNI-DIRECTIONAL MIC
Den uni-directional boommikrofonen är perfekt för tydlig och exakt lagchatt, och lagrar också snyggt i monokurvbandet. Funktionen Selective Voice Monitoring (SVM) gör att du kan höra din egen röst via headsetet, så att du enkelt kan övervaka dina egna volymer.

VIRTUAL 7.1
Med en knapptryckning kan du aktivera en omhändertagande virtuell surround ljud ljudmiljö, perfekt för att hjälpa din taktiska medvetenhet i spelet. Som ett resultat ger allt ditt spel ljud riktiga riktlinjer som hjälper dig att få droppen på dina fiender och vinna.

Omdömen (4)
Du måste logga in för att kunna skicka recensioner Logga in
ARK 100 7.1 RGB Headset (PC/XBOX/PS4)
4,75 4
 • Skrivet av: Mosti

  Riktigt sjuka hörlurar rekommenderar 10/10 bättre än razer kraken

 • Skrivet av: Richard

  Ett kanon headset för pengarna nu när den är på rean. Man ju inte förvänta sig bättre då det bara kostar ett par hundra. Komforten är kanon bra, lurarna sitter skönt på huvudet och man kan enkelt ställa in rätt längd då de olika stegen sitter i "öronkoperna" och inte själva bågen över öronen. 3/5 Jag hade önskat att ljudet i surroundläget hade varit bättre då basen inte känns ultimat när man spelar vissa spel. Jag upplever det skramligt så jag kör med 2.1 ljud istället och de stunder man inte ha något ljud på alls kan hörlurarna kännas obehagliga av den starka "Noise cancelingen" och man hör allt som kabeln skrapar emot. Dock gillade jag att kabeln är tålig pågrund av vadderingen och att det finns en egen equlizer. Headsetet har inga drivrutiner. Over all, 4/5. Helt klart värt att ha till vanligt spelande.

 • Skrivet av: Ferid

  Jättebra hörlurar, bra ljud och snygga. En minus bara för att de ljuser inte om du kopplar de till xbox med usb och att de är litte stora. Annars värd pengarna. Rekomenderar starkt!!

1 2
Specifikationer
Hörlur
Passar till: PC, PS4, XBOX ONE
Passform: Over-Ear
Ljudbild: Stereo
Membranstorlek (mm): 60
Frekvensrespons (Hz): 20-20000
Impedans (ohm): 16
Mikrofon
Löstagbar: Nej
Anslutning
Anslutning: USB
Trådlös: Nej
Kabellängd (m): 1
Vikt
Senast visade
Ha siktet inställt och prenumerera på vårt nyhetsbrev idag! Mer än 100 000 gamers prenumererar idag på vårt nyhetsbrev. Få exklusiva nyheter, ta emot grymma erbjudanden samt mycket mer!