Logitech G635 Gaming Headset 7.1 RGB

Vårt artikelnr: 13799 Tillv. artikelnr: 981-000750
Inget omdöme. Skriv en recension!
 • Logitech G635 Gaming Headset 7.1 RGB
 • Logitech G635 Gaming Headset 7.1 RGB
 • Logitech G635 Gaming Headset 7.1 RGB
 • Logitech G635 Gaming Headset 7.1 RGB
 • Logitech G635 Gaming Headset 7.1 RGB
 • Logitech G635 Gaming Headset 7.1 RGB
 • Logitech G635 Gaming Headset 7.1 RGB
 • Logitech G635 Gaming Headset 7.1 RGB
 • Logitech G635 Gaming Headset 7.1 RGB
 • Logitech G635 Gaming Headset 7.1 RGB
1 290 kr
Lagerstatus: 5+ st i lager
1-2 dagars leveranstid Beställningar inkomna före 17:00 skickas ut samma arbetsdag
60 dagars öppet köp Hos oss handlar du alltid säkert, även när du inte är nöjd

ULTIMAT LJUDVETENSKAP
Nu kan du tydligt höra fiender smyga omkring, signaler om specialförmågor och allt annat omkring dig. Var fullständigt uppslukad av spelet och hör hela utbudet av episka ljudspår. De mest avancerade ljudteknik- och uthållighetsmaterialen kombinerade för att ge expansivt filmiskt ljud. Pro-G™-ljuddrivrutiner uppgraderade till 50 mm och DTS Headphone:X 2.0-surround1DTS Headphone:X 2.0-surroundljud är endast tillgängligt för Windows OS och kräver Logitech G HUB-spelprogramvara skapa den ultimata ljudupplevelsen.

PLAY ADVANCED
Uppgraderade Pro-G 50 mm-högtalarelement är konstruerade med ett vävt hybridnät som låser upp soniska detaljer, djup och klarhet vid vilken volym som helst. Nu, med den ökade diametern, fungerar Pro-G bättre än någonsin. Lågfrekventa ljud, som dynamiska explosioner och rika ljudspår, är ännu fylligare och filmlika. Höga frekvenser, röster, fotsteg, avfyrade skott, är otroligt rena och exakt återskapade.

SURROUND BEYOND 7.1
Upplev otroliga DTS® Headphone:X 2.0 som levererar med större precision än standard 7.1-kanals surroundljud.2DTS Headphone:X 2.0-surroundljud finns endast tillgängligt för Windows OS och kräver Logitech G HUB-spelprogramvara Precis och exakt spatial medvetenhet i spelet tillåter dig att upptäcka positioner och avstånd i ett komplett 3D-ljudlandskap. Att höra dina omgivningar klart och tydligt kan vara skillnaden mellan vinst och förlust.

HELT ANPASSNINGSBAR
Med Logitech G HUB-spelprogramvara kan du anpassa LIGHTSYNC RGB-belysning, programmera G-knappar med makron och spelkommandon och anpassa ljudinställningar med unika profiler för varje spel och app.

BLI HÖRD KLART OCH TYDLIGT
Mic+ 6 mm är en boommikrofon som fälls upp för ljud av som förbättrats för otroligt tydliga och exakta kommandon. Mikrofonarmen har en indikatorlampa så att du vet när mikrofonen är avstängd. När mikrofonarmen inte används fälls den in i hörlurarna vilket stänger av ljudet och gör den så gott som osynlig.

ETT HEADSET, ALLA PLATTFORMAR
Ett headset för alla dina enheter. G635 blandar ljud från upp till två enheter på en gång. Välj från PC, mobil och spelkonsoler, inklusive Nintendo® Switch™, PlayStation® 4 och Xbox® One.4Vissa Xbox One-kontroller kan kräva en Xbox-adapter, säljs separat. Mac OS, PlayStation 4, Xbox One, Switch, och mobil: endast stereoläge.

BYGGD FÖR BEKVÄMLIGHET OCH HÅLLBARHET
Du kommer känna dig extremt bekväm, även under de längsta spelpassen, med sportmeshvaddering på öronkuddarna och bygeln. G635 är utrustad med cirkulära öronkuddar med stor diameter för att passa helt runt öronen utan direkt tryck på mjukvävnad. Öronkuddarna är avtagbara och handtvättbara.

Omdömen (0)
Du måste logga in för att kunna skicka recensioner Logga in
 • Inga omdömen har lämnats för denna produkt

  Bli först med att skriva ett!

Specifikationer
Hörlur
Passar till: PC, MAC, PS4, XBOX ONE, Nintendo Switch
Passform: Over-Ear
Ljudbild: Surround 7.1
Membranstorlek (mm): 50
Frekvensrespons (Hz): 20-20000
Impedans (ohm): 39
Mikrofon
Frekvensrespons (Hz): 100-20000
Löstagbar: Nej
Anslutning
Anslutning: USB
Trådlös: Nej
Kabellängd (m): 2
Vikt
Vikt (g): 379
Senast visade
Ha siktet inställt och prenumerera på vårt nyhetsbrev idag! Mer än 100 000 gamers prenumererar idag på vårt nyhetsbrev. Få exklusiva nyheter, ta emot grymma erbjudanden samt mycket mer!