LucidSound LS40 7.1 Gaming Headset (PC/PS4/XONE)

Vårt artikelnr: 10005 Tillv. artikelnr: LS006069
Inget omdöme. Skriv en recension!
2 390 kr
Lagerstatus: 1 st i lager
Klarna - Simplifying Buying
1-2 dagars leveranstid Beställningar inkomna före 17:00 skickas ut samma arbetsdag
60 dagars öppet köp Hos oss handlar du alltid säkert, även när du inte är nöjd

Kontroll utan kompromisser
Trådlösa LS-40 från LucidSound har en revolutionerande design med lättanvända, intuitiva kontroller för att justera de vanligaste funktionerna; spelvolym, mute, chat volym och mikrofon-mute. Med både en inbyggd mikrofon och en avtagbar bommikrofon, kan LS-20 kan användas på språng med mobila spelenheter, telefoner och ljudenheter. Mångsidigheten och plattformsoberoende kompatibilitet gör att LS-20 fungerar såväl med XBOX One, PC och PS4 som äldre konsoler, inklusive XBOX 360 och PS3.

Lättanvända kontroller
Medan de flesta trådlösa gaming headsets har frustrerande knappar eller strömbrytaren som är lätta att missa erbjuder LS-40 den mest intuitiva styrschemat någonsin i ett gaming headset. Varje kåpa har ett elegant integrerat styrningshjul och mittknapp för att man enklelt och lätt ska kunna hitta kontrollerna. Rotera vredet på vänstra sidan för att justera spelvolym och högra för chatt-volym. Knappen på vänstra sidan sätter av och på spelljud mdan den högra gör samma sak med din mikrofon.

Komfort för lång användning
LS-40 är avsedd att vara bekväm oavsett storlek huvudstorlek. Det är konstruerat med precis rätt mängd klämkraft för att de ska sitta säkert och har memory-foam i öronkuddarna som formar sig efter öronen för att minska trycket.

Högpresterande trådlös ljudkvalitet
LucidSound är ett företag som specialiserat sig på ljud och strävar efter att leverera den mest balanserade och högpresterande ljudupplevelsen som möjligt för ditt spelande. LS-40 använder avancerad och okomprimerad teknik för att leverera den bästa möjliga ljudkvaliteten ur ett vanligt 3,5 mm-uttag.

Omdömen (0)
Du måste logga in för att kunna skicka recensioner Logga in
  • Inga omdömen har lämnats för denna produkt

    Bli först med att skriva ett!

Specifikationer
Hörlur
Passar till: PC, MAC, PS4, PS3, XBOX ONE, Smartphone
Passform: Over-Ear
Ljudbild: Surround 7.1
Membranstorlek (mm): 50
Frekvensrespons (Hz): 20-20000
Mikrofon
Löstagbar: Ja
Anslutning
Anslutning: USB, Optisk
Trådlös: Ja
Batteritid (h): 15
Vikt
Vikt (g): 355
Senast sedda produkterna
Ha siktet inställt och prenumerera på vårt nyhetsbrev idag! Mer än 100 000 gamers prenumererar idag på vårt nyhetsbrev. Få exklusiva nyheter, ta emot grymma erbjudanden samt mycket mer!