Filter
Återställ filter
1 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd

Tritton

Om du vill satsa på ett par snygga och effektiva hörlurar när du spelar eller sitter vid datorn, är det få som slår Trittons utbud. Tritton är systermärke till Mad Catz som är från Kanada men har sitt huvudsäte i San Diego, Kalifornien i USA. Mad Catz är specialister på att göra datatillbehör för gamers såsom keyboards, fantastiska gamingmöss och andra tillbehör som du bara inte kan vara utan vid spelsessionerna. De är kända för sin innovativa design som kan få vem som helst på fall. Tritton som är en del av Mad Catz har istället fokuserat på audio för att ljudupplevelsen ska bli unik.

Tritton har en rad olika headsets och gamingheadsets för att göra spelupplevelsen fenomenal för gamers världen över. Märket har som mål att tillverka headsets med den allra bästa ljudupplevelsen någonsin. Hörlurarna som håller hög kvalitet är utformade i alla möjliga trevliga färger som även får dina produkter att kännas lika levande som spelupplevelsen. Då deras gamingheadsets även är kompatibla med olika plattformar, spelar det ingen roll på vilken du väljer att spela. XBox, Playstation, MAC osv - alla går att använda tillsammans med Trittons tillbehör. Ljudupplevelsen är lika äkta i varje produkt och reducerar störningar och brus till i stort sett 100 %.

Det som Trittons headsets har som extra fördel är att de är lagom lätta och användarvänliga så att de även lämpar sig för användning i vardagslag när du är ute och springer, tränar, tvättar eller bara vill ha en stund för dig själv när du lyssnar på musik, radio eller annat. Med de inbyggda mikrofonerna blir det en enkel match att föra ett detaljerat samtal. På Maxgaming.se kan du hitta Trittons produkter till förmånliga priser så att du både kan samtala med lagkamrater och tala i telefon om du vill. Som ett extra pluss i kanten tåls det även att tillägga att Trittons headsets är väldigt snygga och stilrena och passar både för killar och tjejer.

Tritton
Filtrera (0)