Microsoft Xbox One X 1TB (inkl. Forza Horizon 4 + Forza Motorsport 7)

Vårt artikelnr: 11250 Tillv. artikelnr: CYV-00056
Inget omdöme. Skriv en recension!
 • Microsoft Xbox One X 1TB (inkl. Forza Horizon 4 + Forza Motorsport 7)
  -6%
 • Microsoft Xbox One X 1TB (inkl. Forza Horizon 4 + Forza Motorsport 7)
  -6%
 • Microsoft Xbox One X 1TB (inkl. Forza Horizon 4 + Forza Motorsport 7)
  -6%
 • Microsoft Xbox One X 1TB (inkl. Forza Horizon 4 + Forza Motorsport 7)
 • Microsoft Xbox One X 1TB (inkl. Forza Horizon 4 + Forza Motorsport 7)
 • Microsoft Xbox One X 1TB (inkl. Forza Horizon 4 + Forza Motorsport 7)
4 990 kr Ord. pris: 5 290 kr
Lagerstatus: 2 st i lager
1-2 dagars leveranstid Beställningar inkomna före 17:00 skickas ut samma arbetsdag
60 dagars öppet köp Hos oss handlar du alltid säkert, även när du inte är nöjd

Xbox One X har 40% mer kraft än någon annan spelkonsol och ger en spelupplevelse utöver det vanliga i äkta 4K. Spelen ser fantastiska ut och laddar snabbt även på 1080p skärmar. Alla dina Xbox One spel, kontroller och tillbehör fungerar direkt med One X och givetvis har du full tillgång till Xbox Live. Bakåtkompabiliteten gör att du inte behöver köpa dina favoritspel igen utan kan fortsätta spela dem som vanligt.

Oöverträffad prestanda
Xbox One X släpper lös 6 teraflops grafikprocessorkraft som gör spelkapaciteten högre än någonsin. Maximera spelprestandan med 12 GB GDDR5-grafikminne och se varje bildruta med 326 GB/s minnesbandbredd.

Integrerande 4K-spel
Upplev action i spel som är skapade för äkta 4K med en bildrutebuffert på 2160p och enastående grafikprocessorkraft på 6 teraflops. Med ett premiumljud i form av spatialljud är du också mitt i händelsernas centrum.

Fördelar med HDR
Upplev mer intensiva och ljusstarka färger i spel som Forza Motorsport 7 och Crackdown 3. HDR-teknik och Wide Colour Gamut ger högre kontrast mellan ljus och mörker och framhäver det visuella djupet i dina spel.

Forza 4
Upplev farten, spänningen och tjusningen i intensiva tävlingar. Upptäck en öppenvärld med dina vänner eller ensam och ta del utav alla utmaningar som vädret kan ställa till med. Njut av grym grafik vid 60 fps och äkta 4K-upplösning i HDR. Välj mellan över 450 olika bilar ifrån över 100 olika tillverkare och bli en Horizon Superstar.

Ta del av fler bilar än tidigare
Med över 450 bilar från mer än 100 licensierade tillverkade har Forza Horizon 4 den största och mest mångsidiga och mångfaldiga uppställningen av bilar någonsin. Med detta kommer även möjligheten att ändra varje bils utseende så som bodykits, fälgar, dekaler och mycket annat.

Med årstider ändras allt
Forza Horizon 4 har dynamiska årstider vilket resulterar i att man låser upp nya händelser och rutter beroende på väder, påverkar körförhållandena och omvandlar spelet till en öppen värld att upptäcka nya vägar och eventuella hinder.

Frihet i en öppen värld
Forza Horizon 4 tillåter spelaren att välja sin egna väg till att bli en Horizon Superstar. Som spelare kan man välja att spela ensam eller samarbeta med andra både i rankat lag eller orankat. Med nya funktioner så som Route Creator låter spelet dig att designa och skapa egna vägar som du kan dela med dig av och låta andra tävla på.

Forza Motorsport 7
Upplev farten, spänningen och tjusningen i intensiva tävlingar. Njut av grym grafik vid 60 fps och äkta 4K-upplösning i HDR. Samla över 700 Forzavista ™ -bilar, inklusive det största utbudet av Ferrari, Porsche och Lamborghini någonsin. Regera och va bäst i över 30 kända banor med tävlingsförhållanden som förändras varje gång du tävlar.

Omdömen (0)
Du måste logga in för att kunna skicka recensioner Logga in
 • Inga omdömen har lämnats för denna produkt

  Bli först med att skriva ett!

Specifikationer
Allmänt
Internt minne (GB): 1000
Media: Blu-ray
Nätverk: Gigabit Ethernet, Wi-Fi
Tillbehör: HDMI-kabel
Kontroller
Kontroll ingår: Ja, 1
Funktioner: Bluetooth-teknologi
Videoutgång
TV-anslutning: HDMI
Upplösning: 2160p (4K Ultra HD)
HDR-kapacitet: Ja
Gränssnitt
Anslutningstyp: HDMI-ingång, USB 3.0, LAN, SPDIF-utgång
Storlek & vikt
Bredd (mm): 300
Djup (mm): 240
Höjd (mm): 60
Vikt (g): 3800
Senast visade
Ha siktet inställt och prenumerera på vårt nyhetsbrev idag! Mer än 100 000 gamers prenumererar idag på vårt nyhetsbrev. Få exklusiva nyheter, ta emot grymma erbjudanden samt mycket mer!