Xtrfy gamingmöss hos MaxGaming!

Gamingmöss från Xtrfy

Spelmöss framtagna av Ninjas In Pyjamas

Xtrfy är ett svenskt varumärke som valt att specialiserat sig på spelutrustning. Deras affärsfilosofi är ganska enkel. Dom är passionerade för e-sport och vill skapa den bästa utrustningen som går för gamers. Med professionella spelare som designar, testar och har det sista ordet i utvecklingen av nya produkter, utmanar Xtrfy och Ninjas in Pyjamas de traditionella sätten för tillverkning av spelutrustning. Vi gör inte gissningar. Vi kompromissar inte. Vi skapar verktyg som hjälper spelare att prestera. Designad av spelarna själva.

Xtrfys mål är att skapa pålitliga, högpresterande möss som garanterat hjälper spelare att förbättra sig. Deras möss M1, M2 och M3 är ett resultat av noggrant utvalda komponenter och funktioner som vi vet kommer göra jobbet.

Mer om Xtrfy gamingmöss

Först ut var den supersnygga och diskreta M2 som har skapats med FPS-spel i fokus. Baserat på rekommendationer från Xtrfys nätverk av proffsspelare, är M2 designad med en välkänd ambidextriös form. På insidan har dom satt ihop några av mest högpresterande komponenter som finns ute på marknaden. M2 är utrustad med Pixart PMW 3310, som anses vara en av de bästa och mest pålitliga optiska spelsensorerna på marknaden.

Året därpå lanserade Xtrfy en ny mus, M3. Denna gången i samarbete med Emil "HeatoN" Christensen, en av de mest framgångsrika CS-spelarna genom tiderna. Nu valde Xtrfy gå med unik ergonomisk design, utformad för att passa din hand naturligt och ge dig extra kontroll i snabba spelsituationer. M3 är byggd med högkvalitativa komponenter för att säkerställa konsekvent hög prestanda. Från Omron-switchar för bättre klickkontroll, till Pixart PMW 3310 optiska sensor. Med 15 års erfarenhet, 8 världsmästartitlar och en oändliga passion för gaming så har Emil "HeatoN" Christensen det som krävs för att tillverka den perfekta spelmusen.

Den senaste musen från Xtrfy är M1, som inte har någon kort historia. Den här musen är resultatet av en kompromisslös process för att hitta det perfekta greppet och känslan. M1 har en unik, ergonomisk form, designad av Ninjas in Pyjamas proffsen själva. Formen är utvecklad och finjusterad under lång tid – utifrån spelarnas egna modeller i lera. Det är inte det snabbaste sättet att skapa en mus. Men det är en förutsättning om du vill hitta den perfekta formen. Den unika formen, kvaliteten på ytan, knapparnas placering – varje vinkel av M1 är noggrant designad, testad och finjusterad av professionella spelare.
Flera produkter från Xtrfy
Ha siktet inställt och prenumerera på vårt nyhetsbrev idag! Mer än 100 000 gamers prenumererar idag på vårt nyhetsbrev. Få exklusiva nyheter, ta emot grymma erbjudanden samt mycket mer!