Betalsätt


Våra betalsätt
I samarbete med Klarna erbjuder vi fakturabetalning, delbetalning, kortbetalning och direktbetalning via bank.

Våra fakturor skickas ut via mail i samband med att ordern skickas från oss. Fakturan har en förfallotid på 14 dagar. Mer information och fullständiga villkor om Klarnas betalsätt hittar ni på Klarna.se

Klarna Checkout
MaxGaming använder Klarna Checkout för privatkunder. Någon kreditupplysning tas aldrig direkt i Klarna Checkout utan vid behov beroende på det betalningsalternativ ni har valt. Kreditupplysningar som tas av Klarna påverkar inte din kreditvärdighet och kan inte ses av andra som begär kreditupplysning om dig. Sedan du har identifierats uppvisar Klarna Checkout vilka betalalternativ som är tillgängliga för just dig.

Faktura är förvalt som betalningsalternativ men du kan fritt välja något av de andra alternativen såsom direktbetalning via bank eller betalning med kort efter köpet är genomfört.

För information om din betalning kontakta Klarna på klarna.com/sv/kundservice

Betala med presentkort
I kassan har du möjlighet att betala med presentkort. För att betala med presentkortet matar du in ditt presentkortsnummer i rutan under totalpriset i kassan. För att använda presentkort behöver du inte vara inloggad. Täcker inte presentkortet hela beloppet så har du möjlighet att betala resterande belopp mot faktura, direktbetalning eller kort. Får du pengar kvar så går det naturligtvis bra att använda det vid ett senare tillfälle.

Priser och moms
Priserna på våra varor anges i svenska kronor inklusive moms.