Nintendo Mini SNES - MaxGaming.se

Navigera

Nintendo Mini SNES

Nintendos spelkonsoler har varit älskade av gamers i generationer. Den första stora succén från Nintendo kom med spelkonsolen NES, Nintendo Entertainment Systems, som lanserades i Japan 1983, USA 1985 och i Sverige 1986. Uppföljaren till NES, Super NES, kom därefter till Sverige i juni 1992. Spelen till dessa konsoler är fortfarande några av de mest kända och populära som någonsin funnits.

För att kunna spela favoriter som t.ex. Super Mario Kart, Mega Man, Metroid och The Legend of Zelda: A link to the past, behöver man inte skaffa ett NES eller SuperNES, även kallat SNES och blåsa rent de gamla kassetterna för att spelen ska fungera. Du som upplevde Nintendos originalkonsoler vet hur grymma spelen är. Även du som är lite yngre älskar nog också dessa världsberömda spel. Med den nya, supersmidiga konsolen Mini SNES Classic får alla Nintendoälskare direkt tillgång till alla klassiker på ett sjukt snabbt sätt. Spelen ligger redan nedladdade och man bara pluggar in konsolen direkt i en HD-TV med en HDMI kabel. Inga adaptrar behövs utan simpel plug-n-play!

Hos oss på MaxGaming hittar du ovan nämnda Mini SNES classic, en retrokonsol som är fylld med 21 st. klassiska Nintendospel, i elektronisk version. Några av spelen som ingår är de ovan nämnda men även Yoshi’s Island, Donkey Kong Country, Super Star Kirby’s Dream Course, Castlevania m.fl. Unikt för Mini SNES Classic är ett nytt, aldrig tidigare släppt spel som heter Star Fox. Detta innehåller en första banan som man måste klara av för att få spela Star Fox 2.

Även multiplayerspel finns installerade i Mini SNES Classic. Några exempel är Super Mario Kart, Secret of Mana och Street Fighter II Turbo: Hyper Fighting. Det gör att retrospelkvällen kan delas även med kompisarna eller varför inte föräldrarna som var unga när original-NES kom?

Två handkontroller, med i princip samma utformning som till klassiska NES, följer också med så att man kan komma igång att spela samma dag som man beställt hem sin konsol. För att ladda spelet använder man en vanlig micro-USB-kabel och väggladdare.
Visa filter Dölj filter
Prisintervall
Färg
Svart Svart
Tillverkare
8Bitdo
Kategori
8Bitdo Bluetooth Retro Mottagare NES/SNES Classic Edition
8Bitdo
Bluetooth Retro Mottagare NES/SNES Classic Edition
189 kr
Tillfälligt slut
8Bitdo Bluetooth Retro Mottagare SNES
8Bitdo
Bluetooth Retro Mottagare SNES
179 kr
Tillfälligt slut