Betalsätt - Handla säkert hos MaxGaming.se
MaxGaming loading..

Navigera

Betalsätt

Klarna

I samarbete med Klarna erbjuder vi fakturabetalning, delbetalning, kortbetalning och direktbetalning via bank. Vi på MaxGaming använder oss utav Klarna för privatkunder. Vi erbjuder även företagsköp som du kan lägga via våran företagskassa. Någon kreditupplysning tas aldrig direkt av Klarna Checkout men kan göras vid behov beroende på vilket betalningsalterantiv ni har valt.

Kreditupplysningar som tas av Klarna påverkar inte din kreditvärdighet och kan inte ses utav andra som begär en kreditupplysning av dig. Efter att du har blivit identifierad av Klarna så uppvisas de betalningsalternativ som är tillgängliga för dig. Vårt förvalda betalningsalternativ är faktura men du kan fritt välja något av de andra betalningsalternativen. Det vill säga direktbetalning via bank eller kortbetalning. För mer information om din betalning via Klarna, kontakta klarna.com/sv/kundservice.


Betala via PayPal

Vi erbjuder även det mer populära betalningsalternativet PayPal som kan användas vid privata köp hos MaxGaming.

Betala med presentkort

I kassan har du möjlighet att betala med presentkort. För att betala med ett presentkort så skriver du in ditt presentkortsnummer i rutan under totalpriset i kassan. Ni behöver inte vara inloggad för att använda ert presentkort. Täcker inte presentkortet hela beloppet så har du möjlighet att betala resterande belopp via faktura, direktbetalning eller kort. Får du pengar över från presentkortet så går det naturligtvis att använda det vid ett senare tillfälle.