Betalsätt - Handla säkert hos MaxGaming.se
MaxGaming loading..

Navigera

Betalsätt

Klarna - Privatpersoner

I samarbete med Klarna erbjuder vi fakturabetalning, delbetalning, kortbetalning och direktbetalning via bank. Vi på MaxGaming använder oss utav Klarna för privatkunder. Någon kreditupplysning tas aldrig direkt av Klarna Checkout men kan göras vid behov beroende på vilket betalningsalterantiv ni har valt.

Kreditupplysningar som tas av Klarna påverkar inte din kreditvärdighet och kan inte ses utav andra som begär en kreditupplysning av dig. Efter att du har blivit identifierad av Klarna så uppvisas de betalningsalternativ som är tillgängliga för dig. Vårt förvalda betalningsalternativ är faktura men du kan fritt välja något av de andra betalningsalternativen. Det vill säga direktbetalning via bank eller kortbetalning. För mer information om din betalning via Klarna, kontakta klarna.com/sv/kundservice. Du kan logga in på din portal hos Klarna för att se alla dina betalningar.

Billie - Företag & organisationer

När du handlar med Billies "Få först. Betala senare." hos MaxGaming får du varorna först, och sedan ska fakturabeloppet betalas senast den kalenderdag som anges i fakturan (30 kalenderdagar efter fakturadatumet) till det konto som anges i fakturan.

När företag och organisationer väljer att betala via Billie faktura ombeds beställande representant att identifiera sig via bank-ID. Ingen kreditupplysning görs mot representanten som privatperson. Inget betalningsansvar åläggs heller en legitim representant. Identifieringen av representanten fungerar enbart som bedrägeriskydd.

Du kan logga in på Billies köparportal för att se och hantera dina betalningar gjorda med Billie. Hitta mer information i deras hjälpcenter.


Betala via PayPal

Vi erbjuder även det mer populära betalningsalternativet PayPal som kan användas vid privata köp hos MaxGaming.

Betala med presentkort

I kassan har du möjlighet att betala med presentkort. För att betala med ett presentkort så skriver du in ditt presentkortsnummer i rutan under totalpriset i kassan. Ni behöver inte vara inloggad för att använda ert presentkort. Täcker inte presentkortet hela beloppet så har du möjlighet att betala resterande belopp via faktura, direktbetalning eller kort. Får du pengar över från presentkortet så går det naturligtvis att använda det vid ett senare tillfälle.