Kundtjänst - Kontakta oss på MaxGaming.se
MaxGaming loading..

Navigera

Kom i kontakt

Vi på MaxGaming har världens bästa kunder, och självklart ser vi till att matcha det med världens bästa kundsupport. Vi får ofta beröm för supportens goda bemötande och proffsiga kundservice, någonting som vi är oändligt stolta över. Ribban är skyhög, och vi kompromissar inte när det gäller support — den ska alltid vara i toppklass. Vi står alla redo för att hjälpa dig oavsett om det handlar om tekniska problem, bokning av en särskild produkt, lagerstatus eller rådgivning kring ett köp.

Tveka inte på att höra av dig till oss via mail eller telefon. Vi erbjuder dessa tjänster för att du som kund ska få så bra hjälp som möjligt på de sätt som passar dina preferenser bäst.

Allmänna- & Orderfrågor

Om du behöver komma i kontakt med oss angående frågor om produkter eller allmänna orderfrågor så är du välkommen att kontakta oss på info@maxgaming.se. Vi kommer att hjälpa dig på bästa sätt vare sig det gäller produktbyten, en avbokning eller om du har några andra funderingar. Om du har frågor om din order så ange gärna ett order-ID eller kundnummer så vi enkelt kan hitta din order.

Support & retur

Hit vänder ni er för frågar som uppkommer efter du mottagit dina varor. Till exempel om du behöver hjälp med hur en produkt fungerar eller vill returnera en produkt. Om du vill returnera eller reklamera en vara ska du alltid kontakta oss först på support@maxgaming.se. Vi skickar ut mer instruktioner till dig efter att vi mottagit ert ärende. Ange ert order-ID i rubriken.

Öppettider för telefon & chatt

Vår telefon & chatt finns tillgänglig mellan 09:00 till 16:00 (lunchstängt mellan 11:00-12:30) samt stängt under helger och röda dagar. Dit kan du vända dig ifall du har frågor eller funderingar angående olika produkter eller din order. Vår personal är erfaren, kunnig och hjälpsam, och är redo att besvara stora som små frågor.

Ring oss på: 08-400 150 90