Om MaxGaming © MaxFPS AB - MaxGaming.se
MaxGaming loading..

Navigera

Om MaxGaming

Vi är den ultimata butiken för gaming gear då vi nischar oss hårt med att verkligen erbjuda det bästa på marknanden vad det gäller dator och konsoltillbehör från alla olika leverantörer runt om i världen, vare sig det är exklusiva tangentbord eller möss så har vi allt och ett bred sortiment om detta.

Vår webbutik är störst i Norden när det gäller utrustning och tillbehör till gaming och e-sport. Inom Sverige har vi en blixtsnabb leveranstid på 1-3 arbetsdagar. Vårt lager och huvudkontor finns beläget i Upplands Väsby, norr om Stockholm.

Vi arbetar med en nära kontakt med flera varumärken, e-sportsorganisationer och distributörer från hela världen för att kunna erbjuda våra kunder de bästa varorna till det bästa priset. MaxGaming grundades redan 2002 och gick då under namnet MaxFPS. Sedan dess har företaget vuxit och idag säljer vi dagligen massvis av gamingprodukter till spelare och e-sportsupportrar över hela världen.

Hos oss handlar du alltid säkert, och skulle du inte vara nöjd har vi en förstklassig och kompetent Kundtjänst och support, som ofta hyllas för sitt goda bemötande. De svarar gärna på både små och stora frågor.

Företagsinformation

MaxGaming (MAXFPS AB)
Johanneslundsvägen 14
194 61 Upplands Väsby
Sverige

Org-nr: 556665-1708
VAT-nr: SE556665170801