Filter
Återställ filter
16 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd

Handledsstöd möss

Då många spelare använder sin utrustning under lång tid, ofta flera timmar i sträck, så kan det vara bra med handledsstöd för gaming musen. Ett bra grepp gör att man som gamer får mindre problem med musarm och karpaltunnelsyndrom och med ett stadigt och bekvämt handledsstöd till datorn, undviker man dessa symptom. Är du en erfaren spelare så vet du säkert hur viktigt det är med ergonomi och genom att kombinera ett handledsstöd till din datormus så blir din spelupplevelse betydligt bättre och du slipper värk i nacke och handleder som i värsta fall kan sprida sig längs hela armen.

Skydda dina handleder med stöd från MaxGaming

Genom att investera i ett av våra handledsskydd, kan du både motverka och lindra besvären som kan uppkomma under spelande. Vi på MaxGaming kan erbjuda ergonomiska handledsstöd för datorer från en rad kända varumärken och i olika material som lämpar sig lika bra för spel och gaming som de gör för en vanligt arbetande person som spenderar mycket tid framför datorn. Handledsstöden kommer i flera olika utföranden och kan antingen spännas fast runt handleden eller helt enkelt läggas bakom musen så att belastningen för handled, arm och axel reduceras.

Låt din spelupplevelse bli smärtfri
En behaglig känsla när man spelar och en bra ställning som kroppen inte tar skada av, är A och O när man arbetar eller spelar och med ett bra handledsstöd slipper du drabbas av problem i förtid. Vi på MaxGaming vet hur viktigt det är för gamers att kunna agera med högsta möjliga fokus under spelets gång, och att bli störd av smärta och obehag är rent av onödigt när det finns så många bra och prisvärda skydd att skaffa. Välj mellan material som premium trä eller mjuk textil med halkfritt underlag samt stöd i olika, fräsiga färger som fästs runt handleden och som även kan agera "armband".

Filtrera (0)